Galeria zdjęć na WWW

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • donald7000
    Początki nałogu
    • 2004
    • 382

Galeria zdjęć na WWW

Witam.

Mam swoją stronę, powstała jakiś czas temu gdzie jeszcze nie myślano o oglądaniu wszystkiego w komórkach.
    Galerię stworzyłem w simpleviewer, aby łatwo z pomocą Picasy robić galerie poukładane do zamieszczenia na serwerze. Był to dla mnie najłatwiejszy sposób, zważywszy że nie mam pojęcia o pisaniu stron i całym tym htmelu itd.

Panie i panowie jak w podobnie łatwy sposób robić galerię ze zdjęciami aby móc oglądać je na komórkach i tabletach ?
  • Bouli_wro
    Bywalec
    • 2010
    • 161

Galeria zdjęć na WWW

Nie wiem czy dla Ciebie łatwy, ale Wordpress + jakiś fajny template np. z https://themeforest.net/search?utf8=...arch&view=list

Lub np takie rozwiązanie

X3 is a complete photo gallery website CMS for photographers and artists. It looks great on all devices and comes loaded with features and plugins.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Ostatnio edytowany przez Bouli_wro; 37481.
    https://forum.macro.zone

Komentarz

• pawko
      Bywalec
      • 2008
      • 159

Odp: Galeria zdjęć na WWW

również polecam coś na WordPeressie .... plus jakaś wtyczka do tworzenia galerii, ja używam NextGEN ,,, szybko sprawnie i bez kłopotu.
      moje zdjęcia

Komentarz

• michaelsz
        Dopiero zaczyna
        • 2012
        • 29

Adobe Lightroom ma opcje tworzenia galerii. Łatwo i szybko

Komentarz

• donald7000
          Początki nałogu
          • 2004
          • 382

Dziękuję za odpowiedz.
          Podawane przez Was przykłady są dla mnie ... totalnie nie jasne, dlatego przekaże to mojemu człowiekowi od serwera na którym mam stronę i galerię może dla niego będzie to zrozumiałe.

Komentarz

Pracuję...