Co pod 7D do ciemnych kościołów???
Zwiń
X
-
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije". -
Odp: Co pod 7D do ciemnych kościołów???
Przepraszam za błąd. Tak, chodziło mi o obiektyw EF S 17-85 4-5.6 IS USM nie zgodzę się że jest bardzo dobry pod względem optycznym, AF nieprecyzyjny i zazwyczaj pudłuje, mydli do 50mm potem jest lepiej, strasznie aberruje.
Co myślicie o Tokinie ??? Warto się w to pchać ???
16-35 ciekawa opcjaKomentarz
-
Tokina AT-X PRO FX SD 16-28 mm f/2.8 jest ciekawą propozycją i zbiera dobre recencje.Komentarz
-
Komentarz
-
Właśnie wróciłem ze sklepu z obiektywami, przejechałem w sumie 200km, przetestowałem kilkadziesiąt szkiełek i najbardziej mi leży Canon EF 24 mm f/1.4L II USM co prawda cena duża ale wydaje mi sie, że warta za taki obiektyw. Co o tym myślicie ???Komentarz
-
24 mm na APS-C to nie będzie zbyt wąsko? Mogę napisać z własnego doświadczenia, bo do tej pory używam 7D na ślubach, że na pewno sprawdzi się C 17-55 f/2.8. Ewentualnie Sigma 18-35/f1.8.Komentarz
-
Nie ma lepszego, ew. sigma 24 1.4 A jako tańsza alternatywa.
Wysłane z Motoroli przez Tapatalk.Canon 6d + jakieś LKomentarz
-
briho masz jakies fotki poglądowe z c17-55 f/2,8??Komentarz
-
24mm na APS-C to odpowiednik około 35mm na FF - a to przecież to co ślubniaki lubią najbardziej.R3 + RF85LDSKomentarz
-
OK, ale przy założeniu, że dysponujemy jeszcze czymś szerszym
Dymny, wyślij mi wiadomość na priv, podam link do mojej strony.Komentarz
-
Do ciemnych kościołów tylko lampa.C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.plKomentarz
-
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.Komentarz
-
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
ślubniaki lubia najbardizej 24+35+50+85+100+135 polecam i pozdrawiamMasz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.Komentarz
Komentarz