Jak wybrać fotografa ślubnego
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Odp: Jak wybrać fotografa ślubnego
Moim zdaniem fotograf ślubny powinien potrafić uchwycić emocje, tak żeby na długo zapamiętać tę wyjątkową chwilę. My akurat mieliśmy szczęście, że pracował u nas fotograf [.......] . Jest super fachowcem i - moim skromnym zdaniem - wizjonerem!Ostatnio edytowany przez Janusz Body; 194.Komentarz
-
i zarejestrowałes się dzis na forum żeby nam o tym powiezieć, qrna zastanawiam sie jak do tej pory żyłem bez tej wiedzy
a tak powaznie mówiąc to jak moderacja to zauważy to sie pożegnamy (bez żalu)
a moim skromym zdaniem te zdjęcia to... DRAMAT i tyle w tym temacie
Ostatnio edytowany przez Janusz Body; 194.Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Nie pie***l, ze za nie zaplaciles?Komentarz
-
Więcej, myśle ze On je zrobił :-)
Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDo zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
"Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; Dzisiaj o 17:09" a czy Janusz nie zarzekał się jakiś czas temu, że kończy na tym forum ?
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Może Janusz chce zostać fotografem ślubnym i dlatego wrócił na forum?
Nie. Nie mogę Go tak obrażać.Komentarz
-
Dobre
, ale wg mnie fotografowanie ślubów, to żadna ujma dla fotografa. Praktycznie nie ma znaczenia, co dany fotograf realizuje, czy to będzie moda, czy korespondencja wojenna, czy śluby, ponieważ i tak najważniejsze jest oddanie emocji w danej chwili, bądź po prostu czyste udokumentowanie danego wydarzenia.
5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
600EX-RT, 430EXII, 568EXII
CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Hehe. Przyczajony Tygrys, ukryty Smok, czy jakoś tak.Komentarz
-
witajcie. Mam wesele 2 września . I zastanawiam się nad wyborem fotografa. Dużo szperałam po Internecie i znalazłam dużo dobrych opinii na temat tego http://www.f/. Czy ktoś korzystał z ich usług?? Opinie są bardzo pozytywne, dlatego pytam was o zdanie
Komentarz
-
Ciężko nawet to skomentować, bo nawet jak na kryptoleklamę to jest słabe, zwłaszcza, że został podlinkowany portal slubny
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Zdjecia wygladaja jakby je robil ziemniakiem.Komentarz
-
Można skomentować, nawet całkiem łatwo, ale urazimy co poniektórych i zostaniemy posądzeni o trolling, bo nie wnosimy czegoś tam wartościowego do dyskusji
Komentarz
Komentarz