Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Wystarczy zadzwonić do kurii tylko zapomniałem z której strony wziąłem numer. Chyba z tej http://firmy2.pkt.pl/slowo_miasto/ku...fUmFkb20=.htmlRegulamin pkt 8Komentarz
-
Komentarz
-
Z tego co mi wiadomo, papierek od proboszcza zawsze jest mile widziany. Ceny wtedy nie znali, a ilość spotkań, bodajże jedno. Dzwoniłem w grudniu, także mogli jeszcze wszystkiego nie wiedzieć lub mogłem rozmawiać z osobą niepoinformowanąRegulamin pkt 8Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Czy ktoś wie kiedy ma być kurs w Katowicach ? Na stronie kurii nic nie moge znaleźć :/Komentarz
-
Wybieram się i ja na radomski kurs -ale ja już jestem ciut zorientowany, więc:
kurs w Radomiu odbędzie się 28 lutego w radomskim seminarium
zapisy od 1 lutego w siedzibie radia Plus - na Malczewskiego
spotkanie jednorazowe
liczba miejsc nieograniczona
o kasę nie pytałem
- wyleciało mi z głowy, jakby ktoś jeszcze dzwonił to niech zapyta czy ten kwit od proboszcza potrzebny
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Witam
Bylem na stronie diecezji warszawskiej i nic o kursach liturgicznych nie ma. Jest kontakt do masy księży, ale nic konkretnego nie napisano.
Ktoś robił w Warszawie? Gdzie i za ile?
PozdrawiamKomentarz
-
czołem
podobno kuria szczecińska zaczęła organizować kursy - ktoś wie gdzie (u kogo) się można czegoś szczegółowego dowiedzieć ??Komentarz
-
-
Canon 1d mark IIN | Canon EOS 5D | Canon EF 85 mm f/1,2 mkII | Canon 24-70/2.8 | Canon 70-200/2.8 IS |CANON EF 100-400 mm f/4.5-5.6 IS USM | Canon 100 mm f/2,8 MACRO USM | 2 x Canon SPEEDLITE 580EX | Trochę studyjnych błyskaczy Elinchroma i innego szpeju
Canon G10Komentarz
Komentarz