Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
a wersja taka zeby wejsc przeprosic za nieobecnosc poprzedniego dnia bo cos tam- jak wam sie wydaje??? przejdzie350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
diabli wie... to jest, pardon, anieli wiedza,
ale co masz do stracenia? spróbuj! alleluja i do przodu!
jak nie spróbujesz, to musisz czekac rok na nastepny kurs
zawsze lepiej cos zrobic niz nic
bo wtedy ma sie jakas szanse na powodzenie
- jak nie sprobujesz, nie uda sie na pewno...Komentarz
-
aha, przyjdz wypoczety, ustawienie sali, slaba wentylacja i basik z glosnikow okrutnie usypiaja. Mnie glowa leciala z 10 razy, a zauwazylem tez paru innych spiochow
Komentarz
-
bylem-rozmawialem, spoko
tylko wczoraj 1,5 h dzis 2 h
az sie boje co bedzie we czwartek350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
-
W Toruniu mieliśmy 3 kursy po 3 godziny- od 16 do 19
Wprawdzie pocieszenie marne, ale zawsze coś
Komentarz
-
Pytałem dzisiaj ks. prof. prowadzącego kurs w W-wie - zaświadczenie jest ważne na terenie całej Polski
Szkoda tylko, że jest w formie sporego kawałka kartki papieru a nie czegoś bardziej poręcznego... :-(Komentarz
-
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
Polecam ksero kolorowe jak jest dobrej klasy to nie wiadomo co orginał a co kopia ja już tak zrobiłem .2x EOS R3,Komentarz
-
ja nie kombinowalem, zrobilem chamskie cz-b ksero, zeby bylo weselej zmniejszylem i zalaminowalem
po zlamaniu na pol miesci sie w okladce na dowod rejestracyjny
pozdrawiam350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
a w Krakowie zrobili już zalaminowane, wielkość 9,5 cm x 6 cm. Do portfela wchodzi, ale już chyba pora, żeby zaczęli robić w formie takiej jak karty płatnicze. Koszt zrobienia to niecałe 10 zł, a trwałość o wiele większa.Komentarz
-
w wa-wie dali swistki, bo nie biora oplaty za kurs - trudno, zeby w takiej sytuacji wykladali z wlasnej kieszeni na laminowane legitymacje, zeby bylo nam wygodniejKomentarz
-
Komentarz