Kursy liturgiczne

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Smaugh
    • 2010
    • 5

Potwierdzam info od Beniamina2
    (dzwoniłem przed chwilką)

Kurs dla fotografów i kamerzystów odbędzie się 23 i 24 w godz. 16.30 – 18.00 w auli Wydziału Teologicznego. Koszt kursu ”co łaska”, ale skoro w Sosnowcu biorą 50zł to ty wypadało tez tyle dać. Nie potrzeba fotki bo zaświadczenie jest bez niej. Najważniejsze na koniec. Zaświadczenie jest bezterminowe.
    Kurii Sosnowieckiej już podziękujemy.
    5D markII + 28-75 f/2.8 + 70-300 IS f/4-5.6 + 580ex II
    Strona

Komentarz

• Boxster
      • 2009
      • 6

Czy któryś z kolegów ma wiedzę na temat najbliższego kursu organizowanego, gdzieś w okolicach woj. kujawsko-pomorskiego, bo jechać 400km i to jest na 2 dni lekko boli... Ew. jestem się w stanie poświęcić jeśli legitka zostanie wydana bezterminowo, a kurs będzie jednodniowy.
      Będę wdzięczny za informacje.
      40D

Komentarz

• briho
        Bywalec
        • 2010
        • 219

Czy ktoś orientuje się czy w Warszawie te kursy odbywają się częściej niż raz do roku? Chciałem się dzisiaj zapisać, ale okazuje się, że jest już komplet chętnych i nic z tego
        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
        A może ktoś wie gdzie ewentualnie w okolicach Warszawy można odbyć ten kurs tak maksymalnie do końca maja b.r.?
        Ostatnio edytowany przez briho; 32081. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez briho
          Czy ktoś orientuje się czy w Warszawie te kursy odbywają się częściej niż raz do roku? Chciałem się dzisiaj zapisać, ale okazuje się, że jest już komplet chętnych i nic z tego
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          A może ktoś wie gdzie ewentualnie w okolicach Warszawy można odbyć ten kurs tak maksymalnie do końca maja b.r.?
          A możesz najpierw poczytać, potem pytać? Szczególnie parę postów wyżej polecam...

Komentarz

• briho
            Bywalec
            • 2010
            • 219

A byłbyś tak miły i wskazał mi te parę postów wyżej, o których piszesz, w których znajdę odpowiedź na moje pytania? Przeczytałem wszystkie posty z marca i nie zauważyłem.

(Swoją drogą, zamiast pomóc, niektórzy swoimi komentarzami nie wnoszą zupełnie nic do dyskusji).

Komentarz

• merger
              Uzależniony
              • 2006
              • 619

ktos siadl moze i odpowiedzial na pytania, ktore dostalismy w ramach przelozonego kursu we wroclawiu?
              5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
              430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez briho
                A byłbyś tak miły i wskazał mi te parę postów wyżej, o których piszesz, w których znajdę odpowiedź na moje pytania? Przeczytałem wszystkie posty z marca i nie zauważyłem.
                A dopiero doczytałem że już komplet. Pozostają Ci inne kurie.

Komentarz

• pdart
                  • 2010
                  • 2

Zamieszczone przez briho
                  A byłbyś tak miły i wskazał mi te parę postów wyżej, o których piszesz, w których znajdę odpowiedź na moje pytania? Przeczytałem wszystkie posty z marca i nie zauważyłem....
                  Niedaleko Warszawy możesz odbyć kurs w Łowiczu
                  Info poniżej

Komentarz

• Ariene
                    Coś już napisał
                    • 2010
                    • 83

Komplet zebrał się w Wawie w błyskawicznym tempie, miałam to szczęście zdążyć się zapisać (telefonicznie, z mailem różnie bywa)...
                    Legitymacja ważna jest bez ograniczeń terytorialno - terminowych, a w cenę ofiary 110 zł wliczone są też materiały na kurs.
                    Moja marna twórczość

Komentarz

• simon83
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 216

Zamieszczone przez merger
                      ktos siadl moze i odpowiedzial na pytania, ktore dostalismy w ramach przelozonego kursu we wroclawiu?
                      W bieżącą sobotę będzie kurs w Świdnicy, na który wybieram się. Jeżeli ktoś zamierza doszkolić się jednak w Świdnicy (100zł, 5h, 5 lat), to można zrobić wspólny wyjazd.
                      Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
                      Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Komentarz

• maczik
                        • 2010
                        • 11

Wybieram się jutro do Katowic... kawał drogi i obowiązkowy nocleg ale ponoć za "co łaska" i bezterminowo - taką mam nadzieję. Dzięki za info.

Komentarz

• merger
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 619

Zamieszczone przez simon83
                          W bieżącą sobotę będzie kurs w Świdnicy, na który wybieram się. Jeżeli ktoś zamierza doszkolić się jednak w Świdnicy (100zł, 5h, 5 lat), to można zrobić wspólny wyjazd.
                          no ja jestem juz po kursie we wrocku dosc sprawnie poszlo w sumie.
                          5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
                          430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• szuler
                            Uzależniony
                            • 2007
                            • 829

jestem po kursie w Porszewicach (łódzkie) ogólnie spoko 5h; 100 zł; bezterminowe; 120 uczestników
                            A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Komentarz

• dreamstorm
                              Uzależniony
                              • 2009
                              • 642

Ja byłem w Sosnowcu ,20go , 3 godziny, 50 zł , 5 lat . Był ktoś jeszcze ?
                              Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

Komentarz

• ElSor
                                Uzależniony
                                • 2008
                                • 504

Wyglada na to ze w Opolu najdrozej - 150zl i najdluzej - 3x po 3-3,5h.
                                Szczescie takie ze bezterminowo.
                                A490+SDK
                                Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Komentarz

Pracuję...