Kursy liturgiczne

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturs
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4196

Zamieszczone przez Lulu1988
    Patrz pan, ja zrobiłem 270km do Łowicza, a tu nagle wysyp kursów w bliżej położonych miastach :] Ale co tam....przynajmniej jest dożywotnia legitka
    zgaduję że udało się ściemnić że zaświadczenia od proboszcza zapomniałeś ?
    5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• Lulu1988
      Uzależniony
      • 2007
      • 522

O dziwo nie musiałem ściemniać: odwiedziłem proboszcza o 7:20, a 10 minut później byłem w drodze do Łowicza
      Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Komentarz

• Ernest_DLRS
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1216

Kolejny kurs w Warszawskiej odbędzie się w połowie kwietnia 2010, informacja oficjalna od ks.
        FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
        APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Komentarz

• pank
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 1502

Ta sama informacja wisi na stronie kurii. Cieszę się że już mam to z głowy.
          Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• amphotos
            Coś już napisał
            • 2009
            • 67

Zamieszczone przez Lulu1988
            Patrz pan, ja zrobiłem 270km do Łowicza, a tu nagle wysyp kursów w bliżej położonych miastach :] Ale co tam....przynajmniej jest dożywotnia legitka
            Ło, a nam czytano biskupie informacje, że aby otrzymać wieloletnią legitymację, to trzeba minimum dwa razy stawić się na kursie (dwa stopnie). Do tej pory były aż 3, ale zniesiono do dwóch.. Na razie dostałem roczną :neutral:

Komentarz

• Ernest_DLRS
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1216

U nas na szczęście wieczysta. Było miło i momentami zabawnie, ale wystarczy
              FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
              APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Komentarz

• barman_pl
                Początki nałogu
                • 2008
                • 285

Zamieszczone przez ad@mo
                Witam

Widziałem że ktoś wrzucał już info, ale dla przypomnienia, od wczoraj ruszyły zapisy na kurs w Piotrkowie Tryb.:

PS. Ja będę jechał z Pabianic autem i mam jedno miejsce wolne, jakby ktoś był chętny się zabrać.
                Dzięki za linka - obecny ...

Pozdr.
                amer...

Komentarz

• Dilbercik
                  Bywalec
                  • 2004
                  • 135

oj tak wiecej jak 6godzin to juz nie da sie wysiedziec

ale fakt prowadzacy w wawie calkiem ok batman z klasa i humorem
                  Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Komentarz

• galekeg
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 167

Najbliższy kurs liturgiczny dla fotografów i operatorów kamer video organizowany przez Wydział Duszpasterski i Archidiecezjalną Komisję ds. Liturgii i Duszpasterstwa Liturgicznego rozpocznie się w piątek 6 listopada br. o godz. 16.00 (do 19.30) w „Domu Nadziei” Caritas Archidiecezji Lubelskiej przy ul. Unii Lubelskiej 15 w Lublinie (wjazd za „Targiem pod Zamkiem”.

Następnego dnia w sobotę 7 listopada zajęcia odbywać się będą w godz. 9.00-12.30.

Wszyscy kandydaci, którzy już złożyli bądź złożą w najbliższym czasie podania do Wydziału Duszpasterskiego Kurii Metropolitalnej otrzymają listowne zaproszenie wraz z innymi szczegółowymi informacjami o przebiegu kursu.

ks. dr Zbigniew Wójtowicz

kontakt e-mail: [email protected]

081/532-12-65

Źródło: "http://kuria.lublin.pl/www/Kurs_liturgiczny_dla_fotograf%C3%B3w_i_operator%C3 %B3w_kamer_video"
                    SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2

Komentarz

• kinimodgdynia
                      Bywalec
                      • 2008
                      • 106

Info u kursie w Gdyni, 19-20.10 o 19.30 w kościele na Świętojańskiej:

blog

Komentarz

• h4ry
                        Bywalec
                        • 2009
                        • 155

No i po kursie w Krk. Do legitymacji, gratisss książka-modlitewnik rekolekcyjny z Janem Pawłem II
                        Pierwszy dzień bite 3h, jak dla mnie bardzo sennie. Drugi dzień do zniesienia, zakończony krótką mszą i rozdaniem legitek.

Zapowiedziano też warsztaty/plener dla osób które brały udział w krakowskich kursach liturgicznych. Warsztaty 40zł (07.11.2009) + Plener z modelką w sukni ślubnej 30zl (14.11.2009). Więcej na http://www.liturgia-foto.pl/

Pozdr
                        5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Komentarz

• propanol
                          • 2009
                          • 8

uderza ktos na ten kurs w Lublinie ?

Komentarz

• zaitsev
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 1660

W Poznaniu ni widu, ni słychu. Zazwyczaj o tej porze było już coś wiadomo, chyba że ja nie widzę...

Komentarz

• Chris_11
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 572

Zamieszczone przez zaitsev
                              W Poznaniu ni widu, ni słychu. Zazwyczaj o tej porze było już coś wiadomo, chyba że ja nie widzę...
                              Chyba jeszcze za wcześnie. Ja liczę na jakąś informację w połowie listopada.
                              Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• Fumar
                                Bywalec
                                • 2009
                                • 206

Bydgoszcz

W dniach 6 i 20 listopada Wydział Duszpasterski Kurii Diecezji Bydgoskiej organizuje kurs dla fotografów i operatorów kamer video. Kurs odbywać się będzie w godzinach od 18.00 do 19.30 w gmachu Kurii Diecezjalnej, przy ul. Malczewskiego 1. Uczestnicy zobowiązani są do udziału w obu spotkaniach. Na pierwsze spotkanie należy zabrać ze sobą dowód osobisty oraz zdjęcie.

Zapisy: Brak
                                Kasa: 130zł :O
                                Termin ważności: 5 lat

IMO, nie opłaca się. Nie robię jeszcze profesjonalnie ślubów, więc dla mnie - kasa w błoto. Wole pojechać dalej trochę i zapłacić za bezterminową legitke.

NATURALNIE MÓWIMY O BYDGOSZCZY

Dzięki za info rysib

Komentarz

Pracuję...