Kursy liturgiczne

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

Ja napisałem o stronie a nie o bliskości i jednym przypadku czyli wejścia drzwiami wyjściowymi lub odwrotnie co się nie tyczy całej ceremonii.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• magart
      Początki nałogu
      • 2008
      • 378

Zamieszczone przez amroz
      Wiadomo że przejście trwa bardzo krótko. Jak sobie z tym poradzić?
      Warto też pogadać z Młodymi jeszcze przed ślubem, żeby przy wchodzeniu i wychodzeniu nie biegli, jak to zwykle bywa. Wtedy nawet jak zapomną o tym to w czasie zbyt szybkiego marszu powinno wystarczyć danie znaku Młodym aby zwolnili.
      EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
      www.magaczewski.blogspot.com
      www.fotogaleria.magaczewski.pl

Komentarz

• amroz
        Uzależniony
        • 2006
        • 772

a z jakiej odległości robicie najczęściej tego typu ujęcia?

Komentarz

• tomit
          • 2009
          • 10

Zamieszczone przez Conrado5
          Moi Drodzy sam chętnie zrobię taki kurs...Gdzieś w okolicach Kielc...dojadę do 150km w jedną stronę...Kraków, Tarnów, Częstochowa...wszędzie...ktoś pytał o najbliższy kurs w Krakowie...są jakieś informacje?
          Pozdrawiam

Było już wcześniej w tym temacie podane. Kursy odbywają się w Krakowie. Najbliższy jutro:
          13-14 październik - ale brak miejsc
          Kolejne (w Krakowie):
          20-21 października
          3-4 listopada.
          Więcej info:

Komentarz

• Ernest_DLRS
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1216

Najciekawiej i najefektowniej wyglądają wyjścia z kościoła na szerokim kącie, dynamika takich ujęć "zapiera dech w piersiach"
            A wiadomo, przy UWA należy zbliżyć się na odl. ok 3m i koniecznie uważać na przerysowania!
            FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
            APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Komentarz

• Dilbercik
              Bywalec
              • 2004
              • 135

ktos dzis kursuje w Warszawie ?
              Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Komentarz

• pank
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 1502

Ja będę.
                Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• Ernest_DLRS
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1216

Ja również będe.
                  FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
                  APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Komentarz

• merger
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 619

ktos ogarnia temat we wroclawiu moze?
                    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
                    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• Fumar
                      Bywalec
                      • 2009
                      • 206

A info od Intense nt. Bydgoszczy jak nie było tak nie ma :/

Komentarz

• amphotos
                        Coś już napisał
                        • 2009
                        • 67

W Przemyślu się właśnie skończył kurs, z nowym księdzem - prowadzącym. Koszt całkowity to 50zł .

Komentarz

• ad@mo
                          Dopiero zaczyna
                          • 2008
                          • 48

Witam

Widziałem że ktoś wrzucał już info, ale dla przypomnienia, od wczoraj ruszyły zapisy na kurs w Piotrkowie Tryb.:

PS. Ja będę jechał z Pabianic autem i mam jedno miejsce wolne, jakby ktoś był chętny się zabrać.
                          C5DmkII + C24-85mm f/1.2-1.4 + Fuji X100

Komentarz

• janmar
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 3468

Zamieszczone przez Fumar
                            A info od Intense nt. Bydgoszczy jak nie było tak nie ma :/
                            Informacja jest pełna: :smile:Cytuję"
                            "W dniach 6 i 20 listopada Wydział Duszpasterski Kurii Diecezji Bydgoskiej organizuje kurs dla fotografów i operatorów kamer video. Kurs odbywać się będzie w godzinach od 18.00 do 19.30 w gmachu Kurii Diecezjalnej, przy ul. Malczewskiego 1. Uczestnicy zobowiązani są do udziału w obu spotkaniach. Na pierwsze spotkanie należy zabrać ze sobą dowód osobisty oraz zdjęcie."
                            Nic wiecej nie trzeba i nie ma.Sala jest duża tak że zapisów nie ma.Po prostu trzeba się zgłosić jw.
                            Tyle informacji można uzyskać telefonicznie i myslę że wystarczy.Pozdrawiam

Komentarz

• Fumar
                              Bywalec
                              • 2009
                              • 206

Janmar, ale ja rozumiem doskonale i znam tę informację z kurii. Tylko, że kolega zadeklarował się, że poinformuje nas o zapisach i czy coś taki kurs kosztuje.

Co do telefonu - do kurii 3 dni próbowalem się dodzwonić o różnych godzinach - nikt nie odbierał, a do Bydgoszczy mam 60km, więc nie pojadę zapytać ;-)

Pozdrawiam

Komentarz

• Lulu1988
                                Uzależniony
                                • 2007
                                • 522

Patrz pan, ja zrobiłem 270km do Łowicza, a tu nagle wysyp kursów w bliżej położonych miastach :] Ale co tam....przynajmniej jest dożywotnia legitka
                                Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Komentarz

Pracuję...