Gdzie jeszcze dobrze drukują? - A.D. 2022

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • renes
    Uzależniony
    • 2007
    • 510

Gdzie jeszcze dobrze drukują? - A.D. 2022

Witam,

Właśnie szukam jakiś dobry profesjonalny i sprawdzony lab do wydruku swoich zdjęć, najlepiej w Warszawie lecz niekoniecznie. Jeśli znacie dobre laby wypróbowane przez was, które możecie polecić to wpiszcie je tutaj.
    Znalazłem dwa, może ktoś w nich drukował?

Specjalizujemy się w druku zdjęć i grafik w dużym formacie. Najwyższą jakość gwarantuje 12-pigmentowy ploter Canon iPF 8400. Mamy dobre ceny!

• dyrta
    Coś już napisał
    • 2014
    • 54

Odp: Gdzie jeszcze dobrze drukują? - A.D. 2022

Paweł Pardała - internet wiele Ci o nim powie, ale to tak na marginesie. Tu jest jego drukarnia https://www.fotodekoracja.pl/kontakt/ Nie zawiedziesz się.

Komentarz

• szwayko
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2085

Wystawy ja i wielu innych fotografów drukuje u niego.

proponuję państwu najwyższej jakości fotograficzny druk wielkoformatowy oraz Kompleksowe przygotowaniewystaw fotograficznych i graficznych. zajmuję się również Produkcją serii wydruków kolekcjonerskich. Witam Państwa w swojej pracowni. Nazywam się Adam Jakub Bertrand, znajomi i klienci często nazywają mnie po prostu Kubą.Swoją przygodę z fotografią i drukiem na poważnie rozpocząłem już ponad 20 lat temu. Miałem okazję poznać […]

Bertrand.pdf - pracownia druku fotograficznego, Olsztyn. 1762 osoby lubią to · 2 osoby mówią o tym · 23 użytkowników tu było. Bertrand.pdf - pracownia druku fotograficznego zajmuje się najwyższej...
      frickr FB
      www.szwajkowski.pl

Komentarz

• pawel.guraj
        Pełne uzależnienie
        • 2013
        • 1283

Co prawda to wątek AD 2022, to może odświeżę go do AD 2024.

Poszukuję dobrej drukarni w Wawie - nie chodzi mi o wielkie formaty, potrzebuje coś w okolicach 40x50 czy 50x70 - ale zależy mi na tym, żeby dostać od nich porządny profil koloru maszyny albo możliwość akceptacji zdjęć w rozsądnym profilu.

p,paw
        https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Komentarz

Pracuję...