Jak pokazuję znajomym z rodziny jakim sprzętem focę, to pierwsze na co patrzą, to właśnie na napisy na osłonie.
Podejrzane aukcje na Allegro itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Jeśli ktoś to faktycznie kupi, to już chyba nie tylko ręce mi opadną :-|
A co ma znaczyć: "Na innych moich aukacjach mozna kupic pojedyncze elementy z tej aukcji !!!" ?
To tylko taka próba zachęcenia innych do zajrzenia do innych aukcji? Bo tych o, których pisze, to tam nie ma, a w ogóle to chyba tak nie wolno?
Komedia jakaś...Komentarz
-
-
ja proponowałem (na wabia
)odkupienie od niego kilku rzeczy - napisał, że wiele osób pyta i dla najciekawszych ofert wystawi specjalne aukcje 
ciekawe
I am FXKomentarz
-
Ciekawe czy wyśle to pocztą polską...
Patrzcie na co trafiłem na allegro
http://www.allegro.pl/item220890167_...s_mark_ii.html
Powiedzcie co trzeba zrobić, żeby być fotografem i umieć sobie jeszcze uzbierać na tyle sprzętu. Bo bycie fotografem bez profesjonalnego sprzętu to bezsens jak dla mnie (nie chcę obrazić nikogo kto uważa inaczej - to po prostu moje zdanie), już chyba lepiej wyjechać i robić coś innego. Jeżeli miałbym zostać w przyszłości fotografem to chciałbym mieć chociaż z jedną jedynkę nową i zapasową starszą i kilka ładnych szkiełek. Jak to jest z tymi zleceniami itd. Ile płacą? Wiem, że to raczej osobiste pytania i jeżeli nie chcesz odpowiedzieć na forum to napisz na mój e-mail: [email protected] ale ja po prostu chciałbym wiedzieć jak jest, bo fajnie byłoby być fotografem w przyszłości.
Z góry dzięki.
[email protected]Komentarz
-
-
-
do packshotów też byś potrzebował dwie jedynki i super szkiełka?:P
i to za szkło:Obiektyw Canon ES-79 II ??
Komentarz
-
jak wyzej marekb juz wspomnial
zamykamy ??
odpowiedz na pytanie, kazdy z nas robi spolecznie, w ramach caritas. A zeby sobie kupic taki zestaw musisz jezdzic BMW 7 tak jak ten misiek z tej aukcji. Ale on jak udowodnil potrafi robic tez zdjecia telefonem komorkowym.Komentarz
-
-
napewno MUSISZ jezdzic serią 7?Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Witam
Co powiecie o tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item243472761_...ttery_kit.html ???
Jakiś dziwna strona internetowa tego sklepu - bez żadnego tytułu??? Ten opis aukcji też jakiś nie taki.
Cosik mnie tu waniajet!!!
Może źle oceniam to niech mnie ktoś wyprostuje, ale gość nie sprzedał jeszcze nigdy żadnego przedmiotu.
Dodatkowo bank w Łodzi, a lokalizacja Katowice.Ostatnio edytowany przez ms714033; 2645.Komentarz
-
Ja mieszkam w Krakowie a konto mam z adresem w Olsztynie.. co w tym dziwnego? Nie dopatrzylem sie jakis dziwnosci. Cena normalna - nawet lekko zawyzona. A ze nie sprzedal? w 2001 roku mialem 1 komentarz na allegro! Kazdy kiedys zaczyna.
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
-
Komentarz
Komentarz