Podejrzane aukcje na Allegro itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Ale jaką i czyją ciężką pracę? Przecież autorzy GIMPa tylko się cieszą że ktoś rozpowszechnia ich pracę. A kurs w aukcji pewnie jest dziełem aukcjotwórcy.
EDIT: a gdyby aukcjotwórca sprzedawał nośniki z samym kursem, to jak byś to odbierała?Fotograf platoniczny
Komentarz
-
GIMP jest na licencji GNU GPL. Twórcy tej licencji czyli FSF (a w szczególności Stallman) przy każdej możliwej okazji tłumaczą, że Free w nazwie FSF znaczy wolny co nie koniecznie znaczy darmowy, i że sprzedawanie programów na licencji GNU GPL jest jak najbardziej OK.Komentarz
-
uwaga, smierdzi mi tu niezlym przekretem
http://www.allegro.pl/item551623358_...najtaniej.htmlPozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratówKomentarz
-
Najlepsze jest to, że nie można zgłosić, że aukcja jest próbą oszustwa, bo takiej opcji po prostu nie ma w formularzu zgłaszania naruszenia regulaminu.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
pare kwiatków z tej aukcji
JESLI NIKT NIE ODBIERA, PROSZE PROBOWAC POZNIEJ <--- mnie rozbawiło
KONTAKT MAILOWY [email protected] <--- LOL mega profeska
akcja wpłać i płaczKomentarz
-
0 komentarzy, brak możliwości odbioru osobistego - przy tej cenie to sytuacja wygląda naprawdę jednoznacznie.Pozdrawiam, Zmaku.
-
pare kwiatków z tej aukcji
JESLI NIKT NIE ODBIERA, PROSZE PROBOWAC POZNIEJ <--- mnie rozbawiło
KONTAKT MAILOWY [email protected] <--- LOL mega profeska
Mnie zabiło to - "NIKO D60" - http://www.allegro.pl/item551617608_...55dx_sdhc.html - moze jeszcze blady?
Komentarz
-
i kup teraz, więc nie można potencjalnych kupujących ostrzec
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Cichy, ale można uwagi do sprzedwcy zgłosić co nimniejszym uczyniłemKomentarz
-
-
-
-
Chyba, że z miastem jest tak samo jak z Niko w opisie Nikona - może miał być Chorzów, ale w biegu do łatwej kasy się rypnęli.Pozdrawiam, Zmaku.
-
nie.. jak dostanie ktoś potem jakiegoś Canomatic'a na napisem "NIKO D60" to nie będzie mógł powiedzieć że kupił na aukcji NIKONa bo opis był wyraźny a że ktoś nie umie czytać i sobie to N dośpiewał to jego problem5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
nawet w swojej nazwie sie gosc rypnalPOZDRAWIAMY TRV_GSM_AGD
ot taki poczatkujacy nasladowca "japanfoto" - jaki intelekt, taki przekret
Komentarz

Komentarz