Ja bym się nie sugerował tym aparatem. Goście pożyczają sprzęt od znajomych albo biorą z wypożyczalni. Cykają kilka zdjęć i na allegro. Ciężko wyczaić. Najlepiej prosić o sample z tego aparatu z pełnym exifem. Jakie zdjęcie zrobić to trzeba samemu wymyślić (sprawdzić daty itp goście tego sprzętu nie mają więc skąd sample). I jeśli sprzedawca powie że sprzedaje komuś to po prostu odpuścić ewentualnie zapytać o tych panów.
Podejrzane aukcje na Allegro itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
-
-
Komentarz
-
Tak dokładnie - chodzi mi o całościowe rozwiązanie sprawy. A pytam dlatego, bo miałem podobną sytuację ale ja dostałem zwrot całości, choć owszem były jakieś gry na zwłokę. I zastanawiam się - gdzie tu biznes
Sam bym wszedł w coś równie opłacalnego
Komentarz
-
dzięki za taki biznes.....
dla mnie to zwykli złodzieje....
nigdy w życiu nie przyszło by mi do głowy żeby tak pomyśleć a co dopiero zastanawiać się czy w coś takiego wejść
wierzę w Twoje dobre intencje ale dla mnie to śmieszne nie jest i nie było.....uczciwie tyram na szczęścieKomentarz
-
A potem pojawi się temat. "Kupiłem u MPE" wpłaciłem czekam... i nic....
Po prostu nieoprocentowany kredyt.Komentarz
-
No właśnie usiłuję zrozumieć, gdzie tu jest myk
Bo nie sądzę że chłopcy robią to dla idei..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No wiesz, z tymi złodziejami to jednak się tak nie rozpędzaj... Cwaniaki to i owszem. Młody jesteś to jeszcze wielu rzeczy nie doświadczyłeś. W tym kraju złodziej może ci pierwszy wytoczyć proces za nazwanie go złodziejem
tu - jeśli zwracają kasę... Panie, toż to niemalże kryształowy biznes i gala TERAZ POLSKA się należy.
Ja coś podobnego przeżyłem z firmą ubezpieczeniową - to dopiero byli złodzieje ! Lecz w majestacie prawa
Coś jak politycy
, ale to nie te forum żeby o tym pisać. Mogę Ci zadać kilka pytań na PW później ?
Komentarz
-
nie widzę problemu
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.....a ....co do poprawności moich przekonań...
jak inaczej nazwać ludzi którzy zabrali mi pieniądze i nie oddali po dziś dzień...?
pożyczkobiorcami ?.....nierozsądnymi biznesmenami o dziwnych zapędach ?
Robinhoodami społeczeństwa....?
..........uczciwie tyram na szczęścieKomentarz
-
Goście mogą mieć poważne problemy finansowe. Wystawiają aukcje sprzedają nieistniejący towar a potem spłacają zaległe długi, potem znowu wystawiają i spłacają upominających się i tak bez końca. Z tym że jeśli dają kasę tym co im wystawiają to się robi jak Polska dziura budżetowa....Komentarz
-
Dochodzimy do sedna naszego problemu.
Tutaj reklamuje się nasz pan Krzysiu wraz z Wiernym towarzyszem broni panem Wojtkiem.
mnie do gustu najbardziej przypadły zapewnienia :
"Mam 39 lat, więc nie jestem jakimś szczeniakiem szukającym "łosi" - wszystko jest jak najbardziej w porządku - do zweryfikowania i sprawdzenia"
albo to:
"rozliczenia prowadzę rzetelnie,"
ilu ludzi już wkręcili.....?.....uczciwie tyram na szczęścieKomentarz
-
To na pewno jest żart. Na pewno...Dochodzimy do sedna naszego problemu.
Tutaj reklamuje się nasz pan Krzysiu wraz z Wiernym towarzyszem broni panem Wojtkiem.
http://www.biznesforum.pl/allegro-sp...2203635c399c17Komentarz
-
-
Nie chcę obrażać tych, co udostępniają swoje konta takim "biznesmenom", ale co trzeba mieć w głowie, żeby iść na taki układ? Przerażające.
Dobrze, że czytam ten wątek. Będę szczery: uczę się na Waszych błędach. Choć jeśli sam strzelę "allegrowego babola", też opiszę go tu.
Komentarz
Komentarz