Zamieszczone przez Nct
Podejrzane aukcje na Allegro itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
...ja sie prawie popłakałem, dzięki
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny -
Komentarz
-
Jeśli ktoś ma pasa fotojada, który niszczy sprzęt z co drugiej jego aukcji, można uprzejmie donieść do administracji Allegro. A rzeczona administracja może cwaniaczkowi zablokować konto, nie specjalnie się z tego tłumacząc.
A co do przyczyn odwołania ofert to kiedyś, na minutę przed końcem, zostałem potraktowany tekstem "Brak uczciwych ofert".Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Komentarz
-
http://canon-board.info/showthread.p...657#post769657
Ciekawe jest to ze conrado5 mial niemalze identyczne ogloszenie dzis rano ...
Witam chcę sprzedać pilnie NOWY aparat Canon 5d mark II wraz z pudełkiem nierozpakowanymi akcesoriami itd. POLSKĄ INSTRUKCJĄ, POLSKIM MENU.
Sprzęt kupiony kilka dni temu za granicą,
NIE UŻYWANY, sam mam 5d mark II oraz 1d mark III ten miał być dla kogoś z rodziny ale zwyczajnie sobie nie poradzi z tym aparatem...
Jutro tj w piątek jadę z Kielc przez Kraków do Zakopanego...i dla kogoś zdecydowane mogę sprzęt wziąć ze sobą...
W razie pytań proszę o kontakt:
886 799 477
[email protected]
ew gg 9672497
W piątek wybieram się z Kielc do Zakopanego przez Kraków itd...więc jak ktoś będzie zainteresowany mogę wziać sprzęt...
Zdjęcia podam na maila...Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez Husky; 29806.Komentarz
-
Aukcja odwołana bo:
Następny powód, zebym wreszczcie kupił pełną klatęPodczas testów z jednym z kupujących....okazało się że obiektyw źle ustawia ostrość z aparatami cropowymi.,..z pełną klatką jest ok...ale z cropem ma Front Focus...w takim przypadku jestem zmuszony wysłać go do serwisu i chwilowo zawiesić licytację...."
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
czyli mówicie że to lipa?http://canon-board.info/showthread.p...657#post769657
Ciekawe jest to ze conrado5 mial niemalze identyczne ogloszenie dzis rano ...
bo cena atrakcyjna.. tyle ze brak dowodu zakupu..Komentarz
-
-
A ja tak się zastanawiam na ile możliwe jest, że Conrado ma jeszcze inne konta na Allegro?
Bo te dotychczasowe są zawieszone, zobaczymy na jak długo
Pozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratówKomentarz
-
Allegro nie jest takie chętne do zawieszania kont, jeśli płacisz prowizje. Dla przykładu konto z którego kiedyś mnie oszukano na 400 zł, jest nadal aktywne. Podobno to było włamanie na konto pewnej Pani. Oczywiście mimo że wystawiano na jej koncie kilka aukcji ona o niczym nie wiedziała. Sprawa zgłoszona na policje, otrzymałem odszkodowanie od allegro. A konto nadal jest :-|Komentarz
-
allegro przymyka oko na wiele spraw. Gdyby tak reagowali na wszystkie zgłoszenia to ich dochody znacznie by spadły. Uważam że każdy powinien mieć jedno konto a użytkownicy z wieloma negatywami powinni być usuwani raz na zawszeKomentarz
-
Często jest tak, że konta, na których faktycznie idą jakieś przewałki czy kombinacje działają, a oni czepiają się jakichś błahych spraw
A to, że nie będą zawieszać kont, z których ktoś wystawia kilkadziesiąt przedmiotów, to druga sprawa. Jasne, że nie chcą pozbawiać się dochodów.
Pozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratówKomentarz
-
A propos - http://www.zlecenia.przez.net/aukcja,43658Często jest tak, że konta, na których faktycznie idą jakieś przewałki czy kombinacje działają, a oni czepiają się jakichś błahych spraw
A to, że nie będą zawieszać kont, z których ktoś wystawia kilkadziesiąt przedmiotów, to druga sprawa. Jasne, że nie chcą pozbawiać się dochodów.Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.Komentarz
Komentarz