300d + kit, dobre ceny?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • konradl
    Uzależniony
    • 2004
    • 980

300d + kit, dobre ceny?

Czesc

Sprzedaje wlasnie swoj aparat i na 90% kupie canona 300d + kit. Wielu z Was posiada ten model, wiec moze orientujecie sie, gdzie można najtaniej kupic ten aparat (tip, sklep internetowy, inne )?
    Narazie najlepsza oferte znalazlem na allegro za 3400 zl pod linkiem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30154185

Pozdrawiam
    Konrad L
  • JaW
    Początki nałogu
    • 2004
    • 258

Re: 300d + kit, dobre ceny?

Zamieszczone przez konradl
    Narazie najlepsza oferte znalazlem na allegro za 3400 zl pod linkiem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30154185
    Pozdrawiam
    Konrad L
    Cena 3400 za 300D z KIT-em to swietna sprawa dla kupujacego. A ten sprzedawca byl juz chyba polecany na Forum... Bierz i rób fotki, sezon sie konczy
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Komentarz

• konradl
      Uzależniony
      • 2004
      • 980

Chyba tak zrobie... Tylko musze jeszcze swoj aparat sprzedac Boje sie wlasnie konca sezonu... Kupie na zime 300d i bedzie lezal pol roku a cena bedzie spadac

Pozdrawiam
      Konrad L

Komentarz

• JaW
        Początki nałogu
        • 2004
        • 258

Boje sie wlasnie konca sezonu... Kupie na zime 300d i bedzie lezal pol roku a cena bedzie spadac
        LOL, ciekawe podejscie do tematu.
        Musisz sie z tym pogodzic, ze aparat to nie inwestycja. Bedzie tanszy, ale nie bedzie robic gorszych zdjec, zapewniam Cie. A Ty bedziesz miał czas na podniesienie swojej wiedzy, opanowanie obslugi, przyzwyczajenie sie do sprzetu itp. Poza tym w zimie tez mozna robic fajne fotki, nikt nie zamyka aparatu w szafie na poczatku listopada :-)
        Pozdr - JaW
        Moja galeria Fotojaw
        Moje zdjęcia na plfoto
        Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Komentarz

• konradl
          Uzależniony
          • 2004
          • 980

Juz mam doswiadczenie w kupowaniu we wrzesniu i wiem ze to nie inwestycja ale... Rok temu kupilem tak Nikona 990 i przez zime byla nerwowka I szczerze mowiac to przez zime sie nie narobilem fotek (przynajmniej takich nadajacych sie do pokazania), chociaz musze przyznac ze bardzo bardzo dobrze poznalem aparat Wiem ze z funkcjonalnosci aparatu nic nie ubedzie, a w przypadku 300d nawet moze przybedzie i to mnie wlasnie pociesza

Pozdrawiam

Komentarz

• Czacha
            fotograf
            • 2004
            • 4868

nie uznaje czegos takiego jak sezony w fotografii.. zdjecia robi sie caly rok.. to nie wedkarstwo ze woda zamarza i trzeba lapac z przerebla.. ani lowiectwo ze sa okresy ochronne...
            https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• konradl
              Uzależniony
              • 2004
              • 980

Moje zainteresowania to glownie macro (robale itp...) wiec sam rozumiesz ze w zime raczej ciezko na jakiegos kandydata do zdjec trafic.

Pozdrawiam

Komentarz

• Czacha
                fotograf
                • 2004
                • 4868

trzeba poszerzeac swoje horyzonty.. znajdz w zimie i jesienia inny temat do focenia.. moze tez jakies macro? po co sie ograniczac?
                https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• konradl
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 980

Nawet sie ksiazek troche naczyatalem o widoczkach Moze i zmia sprobuje swoich sil w innej dziedzinie niz macro Jak narazie to na ponad 150 fotek w galerii nie mam zadnego zimowego Tak sobie mysle ze mala GO moze byc pomocna w fotkach w troche wiekszej skali niz macro...

Zobaczymy jak to bedzie

Komentarz

• p13ka
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 1013

Znam kogoś kto kupił 300d+kit u tego sprzedawcy jest bardzo zadowolony. Z tego co wiem to sprzęt dotarł w ciągu 24h, nówka z gwarancją a te ryski, o których pisze sprzedawca są śmiechu warte :P . Sam widziałem.

Komentarz

• konradl
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 980

to super, dzieki za info

Komentarz

• tpop
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1465

Zamieszczone przez p13ka
                        Znam kogoś kto kupił 300d+kit u tego sprzedawcy jest bardzo zadowolony. Z tego co wiem to sprzęt dotarł w ciągu 24h, nówka z gwarancją a te ryski, o których pisze sprzedawca są śmiechu warte :P . Sam widziałem.
                        Ten ktos to ja . Kupilem 300D tydzien temu wlasnie od tego gostka. Sprzet dostalem blyskawicznie a ryski o ktorych mowa w aukcji rzeczywiscie sa smiechu warte. Naprawde bardzo udany zakup.
                        photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• eternus
                          Uzależniony
                          • 2004
                          • 668

Problem jest tu tylko z gwarancja, bo cena jest rzeczywiscie rewelacyjna.

Otoz to co gosciu oferuje to NIE JEST gwarancja Canona, tylko jakiejs tam jego firmy. Czyli de facto gwarancji nie ma. Ale jesli komus to nie przeszkadza, to nic tylko kupowac. Ja osobiscie bym sie nie odwazyl.
                          EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
                          "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
                          że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• konradl
                            Uzależniony
                            • 2004
                            • 980

tak, wiem o tym, ale cos za cos...

Komentarz

• tpop
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 1465

Zamieszczone przez eternus
                              Problem jest tu tylko z gwarancja, bo cena jest rzeczywiscie rewelacyjna.

Otoz to co gosciu oferuje to NIE JEST gwarancja Canona, tylko jakiejs tam jego firmy. Czyli de facto gwarancji nie ma. Ale jesli komus to nie przeszkadza, to nic tylko kupowac. Ja osobiscie bym sie nie odwazyl.
                              No a jesli kupujesz normalnie w sklepie to tez przeciez dostajesz gwarancje wlasnie z tego sklepu. Podsteplowana i podpisana przez ten sklep.
                              photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

Pracuję...