Serwis w lublinie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piszczal
    Początki nałogu
    • 2006
    • 459

Zamieszczone przez Bonczar
    Nikt nie pomoże z Lublina??
    krucho z serwisami do DSRL.
    Natomiast jakby ktoś chciał zrobić sprzęgło w PSixie albo zregenerować mieszek przedwojenny, to moge śmiało zaproponować mały zakład na Zielonej ale koniecznie ten bliżej ratusza/bramy. Nie mam teraz namiarów
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Komentarz

• nastier
      Uzależniony
      • 2005
      • 686

serwis jest bardzo w porzadku. serwisowalem tam problemy z lustrem AF'a jakis czas temu i pytalem tez o migawke - wymieniaja. ceny niestety nie pamietam.

fotoblog

Komentarz

• mceyk
        Coś już napisał
        • 2005
        • 89

monisiek - wyczyścić wyczyszczą (kumel regularnie oddaje tam D70'tke do czyszczenia matrycy). Jak dobrze trafisz, to może nawet za free. Czyszczenie szkła kosztuje ~30zł z tego co słyszałem.
        Ostatnio edytowany przez mceyk; 3757.

Komentarz

• Bonczar
          Bywalec
          • 2006
          • 128

@nastier dzięki za potwierdzenie... tylko teraz pozostaje pytanie jak ja go zatrasportować go tam:/ Z Krosna to jest tam kawałek jednak:/
          Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX

Komentarz

• bundyr

Serwis na hryniewieckiego jest ok, odebralem od nich kilka dni temu moje 300d, robili bolec lustra AF, przy okazji wyczyscili wszystko .
            Generalnie wszystko ok, mila obsuga, czas roboty 2 tygodnie, gwarancja 9 miesiecy.

Zdaje mi sie ze mozesz do nich wyslac aparat, potem odsylaja. Najlepiej zadzwon zapytaj.

Komentarz

• nastier
              Uzależniony
              • 2005
              • 686

2 tygodnie? mi zrobili w 3 dni

fotoblog

Komentarz

• bundyr

tak w 2 tygodnie

Komentarz

Pracuję...