Szukam profesjonalnego Labu w Warszawie.Czekam na wasze opinie.
Profesjonalny LAB w Warszawie
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
A co konkretnie chcesz w tym labie robić ? Mi na Dzikiej kilka rzeczy zrobili nieprofesjonalnie ale i tak wciąż jestem ich klientem ;-)Komentarz
-
-
3 profilaby. Maja swoje specjalizacje nawet
. Pl. Mirowski - cz-b , Dzika - skanowanie, Wolska - duze wydruki i e-foto.
Komentarz
-
Durst Sigma kiedyś przynajmniej stał na Wolskiej...Zamieszczone przez Vitez3 profilaby. Maja swoje specjalizacje nawet
. Pl. Mirowski - cz-b , Dzika - skanowanie, Wolska - duze wydruki i e-foto.Komentarz
-
No to teraz na Dzikiej podobno stoi - przynajmniej tak twierdzila pani na Mirowskim jak ze 2 mies temu cos porzadniej chcialem zeskanowac znaczy do TIFF a nie ProfiCD - powiedziala ze to na Dzika wysylaja i do nich wraca.Zamieszczone przez KrzychuDurst Sigma kiedyś przynajmniej stał na Wolskiej...Komentarz
-
A gdzie w Wwie mozna z plytki CD wydrukowac zdjecia 10x15 w przyzwoitej cenie (max 50gr za szt) i zeby to nie byl papier kodaka (nienawidze przesadzonej ilosci czerwienie na kazdym zdjeciu)? przesylanie 400MB przez strone wydaje sie dosyc czasochlonne wiec wolabym osobiscie zdac do labu plytke z zdjeciami.Komentarz
-
Czyli mowicie , ze skanowanie dobrze robia
Mam kilka fotek waznych dla mnie w formacie A4 i chce sobie je trzymac gdzies w formie cyfrowej - niestety takiej nie mam bo to nie ja focilem.
Jak sie ma jakosc takiej skanowanej odbitki do oryginalu
Myslalem oddac w Płocku do Kodaka ale moze w Wawce zrobia to lepiej.5D +Komentarz
-
Wolska to juz historia.....zamkniete na amen.
Na dzikiej była promocja na wydruki z cyfry płacisz za jeden dostajesz dwa.
czasami zamawiam u nich odbitki z analoga, robia też cyfre
Komentarz
-
Jesli sa to naprawde wazne dla ciebie fotki to zainwestuj w naprawde dobre skanowanie:Czyli mowicie , ze skanowanie dobrze robia
Mam kilka fotek waznych dla mnie w formacie A4 i chce sobie je trzymac gdzies w formie cyfrowej - niestety takiej nie mam bo to nie ja focilem.
Jak sie ma jakosc takiej skanowanej odbitki do oryginalu
Myslalem oddac w Płocku do Kodaka ale moze w Wawce zrobia to lepiej.
Komentarz
-
Sa bardzo wazne gdyz sa to fotki mojej rodzinki z ostatniej niestety audiencji u Jana Pawla IIJesli sa to naprawde wazne dla ciebie fotki to zainwestuj w naprawde dobre skanowanie:
http://www.skanowanie.com.pl/Ostatnio edytowany przez borkomar; 2642.5D +Komentarz
-
Witam. Jestem po doświadczeniach z odbitkami w fotojoker. empik, MM, Wilab co jeszcze godnego uwagi w Warszawie mogę znalęźć. Pozdrawiam WiesławKomentarz
-
Napisano wyzej: Profilab na Dzikiej, Pl. Mirowski.
Unikaj Profilab Express - to dawne Kodak Express o nizszej jakosci niz wieksi bracia - oryginalne Profilaby.Komentarz
Komentarz