Od 2025 Canon zmienia sposób świadczenia usług gwarancyjnych i serwisowych w Polsce

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Cichy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 7450

Brak choćby jednego serwisu gwarancyjnego w kraju, ciekawe, czy i jak odbija się to na sprzedaży w PL. Są na ten temat jakieś dane ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• Bangi
      Moderator
      • 2010
      • 5499

Zamieszczone przez Cichy
      Brak choćby jednego serwisu gwarancyjnego w kraju, ciekawe, czy i jak odbija się to na sprzedaży w PL. Są na ten temat jakieś dane ?
      Myślę, że nie będzie. Kiedyś próbowałem znaleźć dane typu ile aparatów konkretnego modelu Canon sprzedał w Polsce i nic takiego nie byłem w stanie znaleźć. Nawet przybliżonych danych nie byłem w stanie uzyskać. Myślę, że duże sklepy mają takie dane na temat własnej sprzedaży i jej struktury.
      SAMOLOTY CB
      SAMOLOTY lotnictwo.net
      SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• mkamelg
        Pełne uzależnienie
        • 2012
        • 1270

Zamieszczone przez schab
        Po 12 dniach przyszedł mail: "Co najmniej jeden z Twoich produktów został przydzielony do naszego warsztatu i wkrótce zostanie przypisany technikowi.

Skontaktujemy się z Tobą ponownie po zakończeniu naprawy lub serwisu."
        Minął już ponad miesiąc od momentu, w którym wysłałeś aparat do Niemiec. Czy naprawa już się zakończyła, masz już naprawiony aparat z powrotem w swoich rękach i co najważniejsze czy jesteś zadowolony z naprawy?

Komentarz

• schab
          Dopiero zaczyna
          • 2012
          • 17

Zamieszczone przez mkamelg

Minął już ponad miesiąc od momentu, w którym wysłałeś aparat do Niemiec. Czy naprawa już się zakończyła, masz już naprawiony aparat z powrotem w swoich rękach i co najważniejsze czy jesteś zadowolony z naprawy?
          Wymieniony jest wyświetlacz i jakaś płytka. Działa więc na naprawę nie mogę narzekać. Cała operacja zajęła 3 tygodnie. Wysłałem 2 maile do niemieckiego serwisu z prośbą o informacje ale zadzwonił tylko pan z Canon Polska, żebym nie wysyłał już do nich tych maili bo cośtam (strasznie niewyraźnie mówił).

Komentarz

Pracuję...