Zamieszczone przez muflon
ktos mowil o psuciu cen na rynku
Zwiń
X
-
....taaak....ciekawa teza. Potem "jakość" zamienia się w "jakoś" - bo to trochę jak w "Ziemi Obiecanej" - ja nie mam nic, ty nie masz nic...resztę nadrobimy talentem.To często na odbitkach widać jak np w tle zamiast światła - świeci t a l e n t :-) -
Zacznijmy od tego że należy określić kto to jest zawodowiec a kto to amator czy tez zaawansowany amator, oraz co jest potrzebne do wykonania dobrych zdjęć oprócz odrobiny talentuZamieszczone przez hekselman....taaak....ciekawa teza. Potem "jakość" zamienia się w "jakoś" - bo to trochę jak w "Ziemi Obiecanej" - ja nie mam nic, ty nie masz nic...resztę nadrobimy talentem.To często na odbitkach widać jak np w tle zamiast światła - świeci t a l e n t :-)
MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!Komentarz
-
Zamieszczone przez TheooZacznijmy od tego że należy określić kto to jest zawodowiec a kto to amator czy tez zaawansowany amator, oraz co jest potrzebne do wykonania dobrych zdjęć oprócz odrobiny talentu
amator to taki czlowiek, co moze zrobic dobre zdjecie, zawodowiec (profesjonalista) musi zrobic dobre zdjecie 8)Komentarz
-
A co to ma wspólnego: amator czy zawodowiec skoro do niektórych nie dociera że by zrobić pewne zdjęcia - TRZEBA spełnić pewne warunki? Że - inaczej się nie da? Ja pisze tylko o tym że istnieje bariera sprzętowa -czemu kolega Muflon starał się zanegowac bądź zdewaluować.Krótko mówiąc - nie masz - nie podskakuj.aaaa- jescze mi przyszło do głowy coś innego w temacie: amator robi dobre zdjęcia -zawodowiec - najlepsze do osiągnięcia w danych warunkach...Talentem braków sprzętowych nie nadrobisz...Komentarz
-
haha no niewiem, zawodowiec to osoba ktora sprzedaje swoje zdjecia i z tego zyje, w ich jakosc i 'ladnosc' nie wnikam... amator wiadomo, natomiast hobbysta z duzym prawdopodobienstwem robi zdjecia lepsze niz zawoddowiec... sa jeszcze 'hobbysci zawodowcy" i tak by mozna bylo ciagnac temat ;-)Zamieszczone przez beachcomberamator to taki czlowiek, co moze zrobic dobre zdjecie, zawodowiec (profesjonalista) musi zrobic dobre zdjecie 8)Komentarz
-
-
dodaj jeszcze profesjonalistówZamieszczone przez Jachaha no niewiem, zawodowiec to osoba ktora sprzedaje swoje zdjecia i z tego zyje, w ich jakosc i 'ladnosc' nie wnikam... amator wiadomo, natomiast hobbysta z duzym prawdopodobienstwem robi zdjecia lepsze niz zawoddowiec... sa jeszcze 'hobbysci zawodowcy" i tak by mozna bylo ciagnac temat ;-)
Komentarz
-
Komentarz