nowy 300d- kiedy kupowac?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sadi

nowy 300d- kiedy kupowac?

300d z kitem na allegro obecnie stoja po 1900-2000zl, wszyscy trabia ze to ostatnie sztuki- lepiej kupowac teraz czy ceny jeszcze stanieja po PMA i bedzie je mozna jeszcze dostac?

pozdrawiam
  • chomsky
    Początki nałogu
    • 2005
    • 485

Ja bardzo zachecam, przy aktualnej cenie taiej D5D, cz D50 to wielka okazja.
    Czesc.Ch.
    Analog ma "dusze".

Komentarz

• Routlaw
      Uzależniony
      • 2005
      • 983

Ja moge mojego sprzedać tylko jeszcze nie dojżałem do końca.. Jak bede sprzedawał to z dwoma bateriami, polarem hama, torbą, statywem, soczewkami makro
      14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Raff
        Uzależniony
        • 2005
        • 778

A ja 300D sobie zostawiłem To moja pierwsza cyfra Myślę, że nie ma co za długo zwlekać z kupnem. Kiedyś się skończą, a cena jest teraz bardzo fajna... Jak ja kupowałem 300D (2700 PLN, kwiecień 2005) to za jakiś tydzień był 200 zł tańszy, hehe. Wkurzyłem się trochę, ale co - może warto było czekać do teraz ?! :wink:

Komentarz

• Nowok
          Dopiero zaczyna
          • 2005
          • 28

Ja mogę mojego sprzedać z kitem, BP + dwie baterie za 2000zł.

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy trzysetki :-)
          EOS 30D / kit / Tokina 28-70 2.8 AT-X Pro SV / SIGMA 70-300 APO DG / CANON 50mm 1.8 / SPEEDLITE 430EX / EOS 500N / ZENIT

Komentarz

• Parteq
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1159

Zamieszczone przez Nowok
            Ja mogę mojego sprzedać z kitem, BP + dwie baterie za 2000zł.
            Jak na uzywany sprzet to cena troche zaporowa ;-)

Co do nowego 300d z allegro, to jesli chcesz fakture to upewnij sie koniecznie przed zakupem czy takowa wystawiaja.

Pozdrawiam,
            Parteq

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• _bonny_

Witam
              Korzystajac z poruszenia tematu pt 300d a kupno chcialbym zapytac czy istnieje szansa na kupno eos 300d czarnego w jakims sklepie na terenie Polski, moze w Warszawie sie ostały jakies czarne niedobitki o ile wogole ... .
              Pozdrawiam
              bonny

Komentarz

• PORTER
                Coś już napisał
                • 2005
                • 90

hehe ja mam czarnego ;-) kupilem na poczatku wakacji 2005 za 2499zl na promocji w MM
                EOS 300D + kit :-))

Komentarz

• Paweł Ubysz
                  Coś już napisał
                  • 2005
                  • 93

Zamieszczone przez _bonny_
                  Witam
                  Korzystajac z poruszenia tematu pt 300d a kupno chcialbym zapytac czy istnieje szansa na kupno eos 300d czarnego w jakims sklepie na terenie Polski, moze w Warszawie sie ostały jakies czarne niedobitki o ile wogole ... .
                  Pozdrawiam
                  bonny
                  Dni kilka temu był w FJ w Arkadii za 2699. Zadzwoń , moze jeszcze jest...
                  300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro

Komentarz

• Błajo
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 473

Na allegor same refurby 300d... sadze ciezko dostac cos z gwarancja.
                    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Komentarz

• popmart
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1721

No nie ... jestem posiadaczem 300D od 2,5 roku .... ale teraz bym go za 2500PLN w życiu nie kupił soz ale uzywane 20d zaczynają krążyć na orbicie 3000PLN a nowe bez problemu 3600 ? To zupełnie inna liga i nie warto się szczypać ...... 300D tak ale za ok 1500-1600 to sie opłaca dzisiaj i tak chdzą używki, ale uzywka 300D to co innego niz używka 20D IMHO

A pochwalę się że mój 300D kosztował w hurtowni Action ok 5500 Brutto , ponieważ miałem możliwość kupienia na firme i "uszczuplenia go o vat" gotówką polożyłem 4500 PLN Były to jedne z pierwszych egz w dystrybucji w Polsce ....
                      Ostatnio edytowany przez popmart; 3267.

Komentarz

Pracuję...