Zimowy Cashback Canon edycja 2023/2024

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nozanu
    Uzależniony
    • 2010
    • 653

Odp: Zimowy Cashback Canon edycja 2023/2024

Zamieszczone przez Bangi
    Dalej jestem zadowolony
    a Bangi mógł by wrzucić jakieś potreciki młodego z 100-500 jestem ciekaw rozmemłania, a nie że tylko do samolotów.

Komentarz

• mystek
      Pełne uzależnienie
      • 2011
      • 1015

Mnie ostatnio przyszła Sigma 135mm z znanej wszystkim promocji. Żony pytanie - ile kosztowała? 1000zł? Ja mówię, że więcej, ale nie powiem i szybko dorzuciłem "ale zobaczysz jakie piękne portrety będę wam robił!"
      https://www.facebook.com/mystekfoto
      https://www.flickr.com/photos/198734962@N07

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18793

Zamieszczone przez mystek
        Mnie od wszelkich rat odstraszają... telefony z banku. Kur, jak ja nienawidzę, kiedy mnie coś wiąże z czymś, a później to wykorzystuje w niewłaściwy sposób (telefony, telemarketingi, generalnie zabawa moimi danymi osobowymi). No i też w życiu wziąłem 2 razy coś na raty jak byłem młody: Canona 550d i wziąłem kredyt na mój pierwszy samochód. Od tej pory stronię nawet od rat 0%. Jak uzbieram hajs, to biorę za gotówkę i tyle mnie widzieli w sklepie.
        Da się to ominąć bez problemu.
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• Bangi
          Moderator
          • 2010
          • 5499

Zamieszczone przez Nozanu
          a Bangi mógł by wrzucić jakieś potreciki młodego z 100-500 jestem ciekaw rozmemłania, a nie że tylko do samolotów.
          Spoko, da się zrobić, ale biorąc pod uwagę obecną sytuację pogodową i że jak wracam z pracy to jest już ciemno, to postaram się w weekend coś strzelić i wrzucić.

Tu mam takie jedno na 200 mm f prawie 5

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: IMR_4400.jpg
Wyświetleń: 1
Rozmiar: 1,51 MB
ID: 2107648
          SAMOLOTY CB
          SAMOLOTY lotnictwo.net
          SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• Ketchup
            Bywalec
            • 2021
            • 157

Zamieszczone przez Nozanu
            Jak się człowiek uprze i trochę światła jest to i na 5.6 można coś tam rozmemłać ale pupy nie urywa...Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: 128A0560_DxO-3.jpg
Wyświetleń: 1
Rozmiar: 808,5 KB
ID: 2107652

Komentarz

Pracuję...