Zamieszczone przez kami74
Dziwna cena DigiMate II Plus...
Zwiń
X
-
Pierwsze takie urzadzenia zgrywaly tylko JPG. Te, ktore mozna kupic dzisiaj, zgrywaja cala zawartosc karty, nie wazne czy sa tam avi, mp3 czy docki- poprawna pisownia i ortografia w internecie
-
A co powiecie o DigiMate III ?M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2Komentarz
-
wlasnie kupilem DM III z 40GB. Czekam, jak dojdzie to sie wypowiem
Cena byla taka sama jak za model II wiec nawet nie sprawdzalem dokladnie czym sie rozni, ale iwem ze ma wymienne baterie i da sie podlaczyc ladowarke samochodową (moze wczesniej tez to bylo mozliwe).
Komentarz
-
To czekam na opinie. Chcę kupić ten sam tylko bez dysku i zamontować dysk 80GB.Zamieszczone przez iczekwlasnie kupilem DM III z 40GB. Czekam, jak dojdzie to sie wypowiem
Cena byla taka sama jak za model II wiec nawet nie sprawdzalem dokladnie czym sie rozni, ale iwem ze ma wymienne baterie i da sie podlaczyc ladowarke samochodową (moze wczesniej tez to bylo mozliwe).M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
580EXII
-
Tego brakuje przy moim. Gdybym kupowal jeszcze raz, to na pewno co z wymiennymi bateriami.Zamieszczone przez iczekale wiem ze ma wymienne baterie i da sie podlaczyc ladowarke samochodową- poprawna pisownia i ortografia w internecie
Komentarz
-
Kupiłem DigiMate II i do tego dysk 40GB. Wyświetlacz jest do pokazania stanu HD, wolnego miejsca, pojemności karty i stanu kopiowania, które rozpoczyna się po wciśnięciu przycisku. Co do baterii to taką można dostać w sklepie z elektroniką bez problemu i podkleić taśmą jak zajdzie potrzeba. Należy uważać przy formatowaniu dysku aby był w FAT32 (w NTFSie będzie widział błąd HD).20D+BGE2, Canon EF 17-40 USM, Canon EF 24-105 USM IS, Canon EF 100-400 USM IS, EX 580Komentarz
-
Bardzo cenna informacja. O tym zapomnialem Hipek napisac!Zamieszczone przez HipekNależy uważać przy formatowaniu dysku aby był w FAT32 (w NTFSie będzie widział błąd HD).
- poprawna pisownia i ortografia w internecie
Komentarz
-
No wic dostalem DGIII i jestem bardzo zadowolony. Sprzedajacy po prostu bajka. Staly kontakt, rzetelne ifno - polecam wiec kupno tam aukcja 88665548
Robie mu reklame bo rzadko mozna spotkac takiego sprzedajacego.
Sam sprzet wyglada swienie i dziala bez zarzutu. Nie wiem co moge napisac. Ma wymienne baterie i mozna je sobie podladowac w razie czego. Cichy i szybako laduja sie baterie. Pokazuje to co juz opisane powyzej. Estetyczne etui.
Ot tyle.Komentarz
-
Dzięki za info, chyba się skuszę. A jak dysk samsunga?Zamieszczone przez iczekNo wic dostalem DGIII i jestem bardzo zadowolony. Sprzedajacy po prostu bajka. Staly kontakt, rzetelne ifno - polecam wiec kupno tam aukcja 88665548
Robie mu reklame bo rzadko mozna spotkac takiego sprzedajacego.
Sam sprzet wyglada swienie i dziala bez zarzutu. Nie wiem co moge napisac. Ma wymienne baterie i mozna je sobie podladowac w razie czego. Cichy i szybako laduja sie baterie. Pokazuje to co juz opisane powyzej. Estetyczne etui.
Ot tyle.Ostatnio edytowany przez Algier; 111.M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
580EXII
Komentarz