panowie z Ż

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

e tam wyjatek, nigdy chomsky nie slyszales o padnietym analogu...?
    Instagram

Komentarz

• kami74
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1492

Zamieszczone przez chomsky
      O tak! Partacze musza te 10k wywalic, "slepa kura tez czsem w ziarno trafi".
      Czesc.Ch
      Wiesz ludzie którzy dopiero uczą sie fotografować,często pstrykaja takie ilości właśnie w celu nauki. I raczej nie nazywałbym takich ludzi partaczami tylko co najwyżej żółtodziobami (sam się do nich zaliczam)
      5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
      MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• chomsky
        Początki nałogu
        • 2005
        • 485

Jac- pewnie, ze slyszalem, troche gloryfikuje te analogi, miewaly i one swoje humorki. Jednak jakosc wszelkiej materii byla lepsiejsza nizli dzis i to nie tylko w fotografii.
        Kami- jesli sie kto uczy to chwala mu. Czesc jednak pstryka te tysiace z glupoty lub zwyklego niechlujstwa umyslowego lub by zachwycic publike dlugoscia i szybkoscia serii zdjec. Takie machismo.
        Mialem i mam inna metode uczenia sie. Leze albo siedze i cos sobie tam mysle. Kombinuje jak by taka fotke zrobic. Na ogol dochodze sam do tego. W koncu z fotografia to troszke jak z matematyka, sa pewne prawidlowosci- wzory i dzieki nim mozna dojsc do swego. Niekiedy jednak warto podpatrzec warsztat innego fotografa i posluchac dobrych rad, szczegolnie dotyczy to sztuczek technicznych i mozliwosci zastosowania roznych dziwacznych " narzedzi".
        czesc.Ch.
        Analog ma "dusze".

Komentarz

• Auwo
          Uzależniony
          • 2004
          • 928

A propos części zamiennych...
          Swego czasu złamała mi się stopka w 550EX - zamówiłem na Żytniej - odbiór po 3 dniach bez problemu. Co prawda to nie część od puszki ale załatwili sprawę pozytywnie.

Komentarz

• Jac
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4813

Jac- pewnie, ze slyszalem, troche gloryfikuje te analogi, miewaly i one swoje humorki. Jednak jakosc wszelkiej materii byla lepsiejsza nizli dzis i to nie tylko w fotografii.
            no jasne ze dzisjaj wlasciwie wszystkie firmy tna koszty produkcj, co chwila sie slyszy ze jakies partie sprzetu sa wycofywane z rynku, no ale co mozna zrobic, raczej niewiele. znowu odcinanie sie od nowosci tez nie jest dobre (ja nie mowie ze wszytko co nowe jest lepsze od starego, nawet tak nie mysle) bo zdarzaja sie produkty bijace na glowe swoich poprzednikow...
            Kazdy mniej wiecej wie czego oczekuje i na co go stac... Jedni wybiora cyfre inni analoga kazdy wybor jest tak samo dobry jak i zly zarazem...

Kami- jesli sie kto uczy to chwala mu. Czesc jednak pstryka te tysiace z glupoty lub zwyklego niechlujstwa umyslowego lub by zachwycic publike dlugoscia i szybkoscia serii zdjec. Takie machismo.
            jeszcze mozna powiedziec ze czesc pstryka bo lubi i nie mysli o fotografi jako o sztuce, procesie tworzenia itd.. tylko o rejestracji wsponien nawet tych balkonowych... nie mozna ludziom tego zabronic... trzeba im tylko powiedziec ze nic procz wspomnien te zdjecia nie przekazuja kropka
            Instagram

Komentarz

• Maciek_DDA
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 45

Zamieszczone przez Jac
              nic procz wspomnien te zdjecia nie przekazuja kropka
              wedlug mnie to bardzo duzo
              20d

Komentarz

• Jac
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 4813

Zamieszczone przez Maciek_DDA
                wedlug mnie to bardzo duzo
                no i bedzie mnie tu lapal za slowka , no wiadomo, ze wspomnienie to jest bardzo duza ale tylko dla kilku osob, pokazujac te zdjecia na forach, galeriach itd. inni ludzie w nich nic nie zobacza, ot co kropka ;-)
                Instagram

Komentarz

• Diodak
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 696

Zamieszczone przez Vitez
                  Jesli nie ma gdzie (Canon PL czy Zytnia by sie wypierali) to idziesz do rzecznika praw konsumenta i oberwa za monopolizm tak jak Minolta swego czasu (ktos tu pisal na forum).
                  To interesująca wiadomość :razz:. Skrobnę do serwisu maila na feriach co i po ile mogą mi sprzedać... a jak nie to widłami ich .
                  EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• Zielony
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2928

Zamieszczone przez Diodak
                    To interesująca wiadomość :razz:. Skrobnę do serwisu maila na feriach co i po ile mogą mi sprzedać... a jak nie to widłami ich .

zapytaj odrazu za ile sprzedadzą 20 wtyków N3
                    sigpic

Komentarz

• Maciek_DDA
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 45

Zamieszczone przez Jac
                      no i bedzie mnie tu lapal za slowka
                      :wink:
                      20d

Komentarz

• dobra rada
                        Dopiero zaczyna
                        • 2005
                        • 44

zdjecia z rozbioru

zdjecia z rozbioru spustu

Komentarz

• hekselman
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 568

nareszcie jakieś fajne fotki - szkoda że tak mało (nie od początku - step by step).Ale - i tak serdeczne dzięki!

Komentarz

• Maciek_DDA
                            Dopiero zaczyna
                            • 2005
                            • 45

tylko zeby Ci po zlozeniu czesci nie zostaly
                            20d

Komentarz

• emisiaczek
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 548

Panowie, praca kosztuje, to jest firma, placi podatki a pracownicy zywia rodziny, 100pln robocizny to naprawe niewiele szczegolnie jak cos pojdzie zle to servis jest do tylu. Dobrze samemu kombinowac ale jak sie nie da to trzeba zrozumiec koszta, smutna prawda. Swoja droga jest jeszcze kilka servisow nie wiem dla czego nie wystapia do canona o autoryzacje ...

Komentarz

• Raff
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 778

Zamieszczone przez emisiaczek
                                Swoja droga jest jeszcze kilka servisow nie wiem dla czego nie wystapia do canona o autoryzacje ...
                                Jestem za!!!!!!!!!!! Zwłaszcza w Krakowie

Komentarz

Pracuję...