Black Friday - promocje sprzętu, okazje.
Zwiń
X
-
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200 -
Odp: Black Friday - promocje sprzętu, okazje.
Nie chcę ciagnąć tasiemca dalej ale, zastanawia mnie zwrot w przypadku rat i tego ubezpieczenia.Ostatnio edytowany przez zdebik; 49147.Komentarz
-
-
Miałem vitroxa i niby ok, ale styki opiłkowały trochę. Kupiłem orginał z ringiem i 50stm na początek.Komentarz
-
Kupuj Canona, większość zamienników ma problem z flarami/dziwnym kolorem pod światło ( fioletowe zafarby )Komentarz
-
U mnie zero odzewu do dnia dzisiejszego, nawet nie odpowiadają na wiadomości. Przynajmniej jedno wiem, że więcej już u nich nie zrobię żadnych zakupów.Canon R6 + C 400/5.6 + S 35/1.4Komentarz
-
Tak się zastanawiam, czy mimo, że dostałem już od nich zwrot na konto, nie wystawić im adekwatnej opinii? Zamówienia nie zrealizowali, kasę przetrzymali, a towar (przypominam, że w moim przypadku nie chodziło o R6) na stornie nadal opisany jako "magazyn dostawcy". A w mailu napisali wprost, że nie są w stanie zrealizować zamówienia, ze względu na brak towaru w magazynie dostawcy...
Ja już tez skutecznie wyleczyłem się z zakupów u nich. Tym bardziej, że jakiejś fajnej promki to ja u nich w ogóle nie pamiętam.Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności
Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.plKomentarz
-
-
Gratuluję. Przynajmniej jednej osobie udało się. Ja straciłem do nich cierpliwość. Nawet nie raczą odpowiadać na maile, więc zadzwoniłem i anulowałem zamówienie.Canon R6 + C 400/5.6 + S 35/1.4Komentarz
-
Canon R6 + C 400/5.6 + S 35/1.4Komentarz
-
Obsługa klienta Canona jest mocno nieogarnięta.
Najpierw zwrot kasy za R6 w ich sklepie, dwa razy musiałem o to dzwonić.
2 tygodnie temu zarejestrowałem aparat na cashback i do tej pory nic nie wiem. Strona z logowaniem żeby sprawdzić stratus nie działa (widocznie konto wygasło), dzwoniłem do obsługi, polecono mi napisać do nich mail i mają się odezwać w ciągu kilku dni.
Serio, tak to wyglada u największego producenta aparatów?..
Ostatnio edytowany przez cauchy; 19623.Komentarz
-
Na cashbacki czekałem i po 2 miesiące... z czym to zjejść...Komentarz
Komentarz