-ceny – Ceny-

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • antosik9525

do tego obiektywy u nich to raczej najniższa pułka :/

Komentarz

• TOKIN
      Początki nałogu
      • 2005
      • 353

Zamieszczone przez mruczek
      Zajrzyj na stronę:
      Cena domeny: 4999 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 624.88 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

lub

Obydwie strony są prowadzone prowadzone przez jedną firmę z Tychów. Ceny mają nieziemsko niskie. Dostajesz polska gwarancję i do tego fakturę vat. Co kilka dni są jakieś promocje. Ostatnio można kupić EOS 300d za 2198zł na fotomacku. Tak wiec opłaca się.
      Taaa raz próbowałam u fotobasi coś kupić - kilka telefonów i zero transakcji - nieziemski to oni mają .... bałagan. Jakieś pokrętne tłumaczenia, że pudełko zginęło, że fakturę doślą potem, osoby odbierające telefony jakby z innej planety i zupełnie niezainteresowane sprzedażą. Już więcej tam nigdy nie spróbuję nic kupić a innych uczulam...Poza tym wiem z innego źródła, że coś z tymi fakturami jest u nich nieteges - tzn do serwisu jest ok ale jak to potrzebujesz na firmę to może się po czasie okazać... niefajnie.
      Z fotomaćkiem nie miałam przyjemności
      Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Komentarz

• Routlaw
        Uzależniony
        • 2005
        • 983

W lutym 2004 kupiłem od Fotobasi w prawdzie na allegro Olympusa C5060 (błądziłem ) Zrobiłem przelew w 20h później aparat był u mnie w domu. Wszystko sprawne z 2latnią gwarancją Olympus polska i jeszcze w prezencie od firmy stoper(plastikowa tandetka, no ale prezent i to sie liczy). Złego słowa o nich nie powiem.. Może teraz się popsuli... Nie wiem sprawdzać nie będę asortyment dość wąski..
        14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• TOKIN
          Początki nałogu
          • 2005
          • 353

Zamieszczone przez Routlaw
          Złego słowa o nich nie powiem.. Może teraz się popsuli.....
          Nie wiem może miałam wyjątkowego pecha (albo jest to mój wyjątek potwierdzający regułę?!?) Moje niedoszłe zakupy to czerwiec 2005.
          TOKIN
          Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Komentarz

• Routlaw
            Uzależniony
            • 2005
            • 983

Wiekszość negatywów maja z okresu maj-sierpień 2005 może mieli zniżkę formy
            http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2023584
            14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• antosik9525

i tak jestem za tym, żeby kupywać w sklepie gdzie mozna sie przejechać i o*******ić jak coś nie działa :P

Komentarz

• Grzegorz G
                • 2005
                • 6

Ja kupiłem 70-300is usm za 2495 zł w sklepie Canona w Gdańsku na Rajskiej .Myślę że ceny z Allegro są za duże.

Komentarz

• Pikczer
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2578

Zamieszczone przez antosik9525
                  i tak jestem za tym, żeby kupywać w sklepie gdzie mozna sie przejechać i o*******ić jak coś nie działa :P
                  Jak ktos jest d..a to i kupujac w sklepie nie wymieni uszkodzonego towaru

Komentarz

• Pikczer
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2578

Zamieszczone przez Grzegorz G
                    Ja kupiłem 70-300is usm za 2495 zł w sklepie Canona w Gdańsku na Rajskiej .Myślę że ceny z Allegro są za duże.
                    Ceny sa takie jakie kupujacy jest w stanie wynegocjowac a potem zaplacic

Komentarz

• antosik9525

Zamieszczone przez Pikczer
                      Jak ktos jest d..a to i kupujac w sklepie nie wymieni uszkodzonego towaru
                      Święta prawda
                      pamietam klienta sklepu komputerowego który po raz 5 bodajrze przychodził z tym samym problemem, tzn. po wyłączeniu i włączeniu komputera ie wstawałą mu od razu mysza i klawiatura radiowa po USB. Niby na poczatku próbował coś wywżeć na sklepie a potem zbywali go jakimś "słodkim pierdzeniem" aż mi sie go żal zrobiło.

Komentarz

Pracuję...