do tego obiektywy u nich to raczej najniższa pułka :/
-ceny – Ceny-
Zwiń
X
-
-
Taaa raz próbowałam u fotobasi coś kupić - kilka telefonów i zero transakcji - nieziemski to oni mają .... bałagan.Zamieszczone przez mruczekZajrzyj na stronę:
Cena domeny: 4999 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 624.88 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
lub
Obydwie strony są prowadzone prowadzone przez jedną firmę z Tychów. Ceny mają nieziemsko niskie. Dostajesz polska gwarancję i do tego fakturę vat. Co kilka dni są jakieś promocje. Ostatnio można kupić EOS 300d za 2198zł na fotomacku. Tak wiec opłaca się.
Jakieś pokrętne tłumaczenia, że pudełko zginęło, że fakturę doślą potem, osoby odbierające telefony jakby z innej planety i zupełnie niezainteresowane sprzedażą. Już więcej tam nigdy nie spróbuję nic kupić a innych uczulam...Poza tym wiem z innego źródła, że coś z tymi fakturami jest u nich nieteges
- tzn do serwisu jest ok ale jak to potrzebujesz na firmę to może się po czasie okazać... niefajnie.
Z fotomaćkiem nie miałam przyjemności
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!Komentarz
-
W lutym 2004 kupiłem od Fotobasi w prawdzie na allegro Olympusa C5060 (błądziłem
) Zrobiłem przelew w 20h później aparat był u mnie w domu. Wszystko sprawne z 2latnią gwarancją Olympus polska i jeszcze w prezencie od firmy stoper(plastikowa tandetka, no ale prezent i to sie liczy). Złego słowa o nich nie powiem.. Może teraz się popsuli... Nie wiem sprawdzać nie będę asortyment dość wąski..
Komentarz
-
Nie wiem może miałam wyjątkowego pecha (albo jest to mój wyjątek potwierdzający regułę?!?) Moje niedoszłe zakupy to czerwiec 2005.Zamieszczone przez RoutlawZłego słowa o nich nie powiem.. Może teraz się popsuli.....
TOKINChyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!Komentarz
-
Wiekszość negatywów maja z okresu maj-sierpień 2005 może mieli zniżkę formy
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2023584Komentarz
-
i tak jestem za tym, żeby kupywać w sklepie gdzie mozna sie przejechać i o*******ić jak coś nie działa :PKomentarz
-
Ja kupiłem 70-300is usm za 2495 zł w sklepie Canona w Gdańsku na Rajskiej .Myślę że ceny z Allegro są za duże.Komentarz
-
Jak ktos jest d..a to i kupujac w sklepie nie wymieni uszkodzonego towaruZamieszczone przez antosik9525i tak jestem za tym, żeby kupywać w sklepie gdzie mozna sie przejechać i o*******ić jak coś nie działa :P
Komentarz
-
Ceny sa takie jakie kupujacy jest w stanie wynegocjowac a potem zaplacicZamieszczone przez Grzegorz GJa kupiłem 70-300is usm za 2495 zł w sklepie Canona w Gdańsku na Rajskiej .Myślę że ceny z Allegro są za duże.
Komentarz
-
Święta prawdaZamieszczone przez PikczerJak ktos jest d..a to i kupujac w sklepie nie wymieni uszkodzonego towaru

pamietam klienta sklepu komputerowego który po raz 5 bodajrze przychodził z tym samym problemem, tzn. po wyłączeniu i włączeniu komputera ie wstawałą mu od razu mysza i klawiatura radiowa po USB. Niby na poczatku próbował coś wywżeć na sklepie a potem zbywali go jakimś "słodkim pierdzeniem" aż mi sie go żal zrobiło.Komentarz
Komentarz