Kupujcie 1599 :-)
Zwiń
X
-
-
Odp: Kupujcie 1599 :-)
Myślę, że to spora pomyłka, ale ktoś myślący marketingowo próbował to wykorzystać do promocji sklepu. Podobny przypadek był u mnie w firmie najpierw ludzki błąd a następnie rozegrali to perfekcyjnie.Skoro to zrobili nie pierwszy raz to jest całkiem prawdopodobne, ze to część marketingu. Co najwyżej dla własnego bezpieczeństwa poświęcili ze dwie sztuki, które ktoś miał szczęście i nabył w tej cenie, by nie było że pomyłka. Wtedy są czyści, bo nigdzie nie było napisane że w promocji jest 1000 sztuk. A potencjalny zwabiony klient przegrzebał cały sklep w poszukiwaniu czegokolwiek w promocji zapoznając się z oferta sklepu No i w głowie mu dynda, że od czasu do czasu warto zajrzeć bo może znów się trafi okazja/pomyłkaKomentarz
-
Tak, tak. Canon ma postawioną specjalną fabrykę dla Polski. Produkują w niej mniej ostre elki oraz felerne puszki. A zamiast Japończyków pracują tam świstaki.
Komentarz
-
Ja uważam, że sklep na tym sporo zyska teraz. Trochę większa baza mailingowa, a strata wizerunkowa żadna, bo większość z nas nie ma żadnych pretensji do sklepu. Pomyłki się zdarzają, ale u nas to tak już jest. Jak z oddawaniem pustych pudełek do lidla...W wolnych chwilach dłubię sobie stronę o fotografii produktowej. Czasami czytam, dużo słucham, lubię codzienność.Komentarz
-
Heloł, to jest euro i oni mają bazę mailingową domyśl się gdzie. Rozsyłają mailing głównie do tych co już coś u nich kupowali przez neta.
IMO zwykły ludzki błąd a wy dorabiacie do tego ideologię. Ci co "kupili" ten obiektyw w pomyłkowej cenie zapewne mają reklamowy mailing od nich głęboko.Komentarz
-
A co do euro j.w. wystarczy odznaczyć chęć dostawania jakichkolwiek maili i nic nie będzie przychodzić. Więc na co komu taka baza mailingowa?
Czy ktoś zwraca uwagę jeszcze w dzisiejszych czasach na reklamy? W większości niezgodne z rzeczywistością.Komentarz
-
Mają specjalną fabrykę i sprawdzają czy przypadkiem obiektyw i body nie działa dobrze. Jak spieprzą i wyprodukują działające body albo ostry obiektyw to wysyłąją go do Japonii. A jak obiektyw nie nadaje się do niczego to sprzedają go w białym pudełku.Komentarz
-
A to mali spryciarze. Z kolei te średnio udane produkcje sprzedają w USA. Dlatego jest tam taniej. U nas same trefne najdrożej aby oddalić podejrzenia.Komentarz
-
A gdzie jadą te ostre jak brzytew??????? Ciągle Do Reichu? Ale chyba dla tamtejszych Turków dostają też gorszy sort. Na pewno wiem, gdzie wysyłają egzemplarze w zasadzie udane, ale przybrudzone/zakurzone - do centrów handlowych Dubaju.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Przecież kolega napisał, że te w 100% udane zostają w Japan.
Tak samo z telefonami robią. Jak brudne do przerabiają na pozłacane wersje i potem w Dubaju możesz kupić. Nawet na lotnisku.Komentarz
-
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200Komentarz
-
Komentarz
-
Hmm to Nikon zrobił specjalny model aparatu na Polskę, to zdaje się d600 chlapał olejem.Komentarz
-
Smiejecie sie, ale zarcie smieciowe sprzedaja niemieckie koncerny w PL i to FAKT!
Szklo szkle tez nie rowne, i kto wie co sie tam wyprawia.Komentarz
-
nie jestem zwolennikiem spiskowych teorii, ale...
miałem w zyciu 3 szt nówek c85mm f/1.8 2szt kupione w kraju a jedna z usa (pierwsza w zyciu), i zgadnijcie co...?
te "krajowe" nie miały startu to tej pierwszej m.in pod wzgl ostrosci... "przypadek?... nie sądze"
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
Komentarz