Cashback - jak długo czekaliście na "dane do zalogowania"?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • janhalb
    Początki nałogu
    • 2008
    • 325

Cashback - jak długo czekaliście na "dane do zalogowania"?

Kupiłem 80D, jeszcze tego samego dnia (5 stycznia) przesłałem wszystkie dane i potrzebne skany etc. żeby skorzystać cashbacku. Bardzo szybo (po godzinie) dostałem maila zwrotnego ("z automatu"), w którym stało, że:

W ciągu 2 dni roboczych wyślemy na podany adres e-mail dane do zalogowania się w naszym systemie śledzenia zmian on-line.
    Dziś jest już 11 stycznia - i cisza. Zakładając, że piątek (6 stycznia) był dniem wolnym od pracy, dwa dni robocze zdecydowanie minęły (poniedziałek i wtorek), dziś kończy się trzeci.

Kiedyś już korzystałem z cashbacku (cztery i pół roku temu)i wtedy, jak pamiętam, przyszło prawie od razu. Macie jakieś doświadczenia w tym względzie? Czekać spokojnie czy może napisać do nich i dopytywać?...
    Amator, po prostu amator*

*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

Odp: Cashback - jak długo czekaliście na "dane do zalogowania"?

ja dostalem login na drugi dzien.
    czy moze wypelnilem wniosek o 23:55 w poniedzialek, o 23:57 przyszedl mail z potwierdzieniem. we wtorek 00:10 dotarl login.

no ale jeszcze do dzis nie potwierdzili zwrotu kapusty
    www albo tez flickr

Komentarz

• janhalb
      Początki nałogu
      • 2008
      • 325

No właśnie, a ja już czekam trzy dni... Pisać do nich? (...pisz pan na Berdyczów?)

*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb

Komentarz

• akustyk
        gajowy
        • 2004
        • 12226

Zamieszczone przez janhalb
        No właśnie, a ja już czekam trzy dni... Pisać do nich? (...pisz pan na Berdyczów?)
        Nie no. Czekaj
        www albo tez flickr

Komentarz

• biodar
          Początki nałogu
          • 2011
          • 255

dostałem za dwa dni
          Parę fotek: http://biodar.flog.pl/

Komentarz

• tombas
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2194

może to głupie, ale moja poczta czasem robi dziwne rzeczy... sprawdzałes folder spam? (na kompie i na serwerze)
            Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
            (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• janhalb
              Początki nałogu
              • 2008
              • 325

Zamieszczone przez tombas
              sprawdzałes folder spam? (na kompie i na serwerze)
              Jasne, od tego zacząłem... Ale nic (dalej nic, choć dziś mija już czwarty dzień roboczy...).
              Ostatnio edytowany przez janhalb; 22344.

Komentarz

• Zbegen
                • 2013
                • 2

Ja dostałem chwilę po zarejestrowaniu zgłoszenia, ale robiłem to jeszcze w grudniu.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Komentarz

• MartinYa
                  Coś już napisał
                  • 2014
                  • 55

Ja na dane czekałem około 2-3 tygodnie
                  http://www.glamstudio.pl
                  5d mark3, 6D i 600D |S50mm f1.4 Art, C100mm f2.8 is L, C17-40mm f4.0 L, C50mm f1.8, C85 f1.8

Komentarz

• jerzyp
                    Bywalec
                    • 2013
                    • 195

Forsa na konto jest do miesiąca
                    Eos- 5d MK 3 + Eos-50d + C 70-200/f2,8 +Extender canon 1,4 III + C 24-70/f4 + C 50/f1,4 + C18-200 / f3,5-5,6 + Speedlite 580EXII

Komentarz

• jerzyp
                      Bywalec
                      • 2013
                      • 195

Poczytaj dobrze regulamin promocji CASHBACK Zwrot pieniędzy przy zakupie obiektywów objętych promocją – nawet do 3440 zł - Canon Polska
                      Promocji nie podlegaja obiektywy kupione w zestawie z korpusem , musisz kupić korpus-body plus dodatkowy obiektyw za który masz zwrot
                      Eos- 5d MK 3 + Eos-50d + C 70-200/f2,8 +Extender canon 1,4 III + C 24-70/f4 + C 50/f1,4 + C18-200 / f3,5-5,6 + Speedlite 580EXII

Komentarz

• bejzbol
                        Dopiero zaczyna
                        • 2015
                        • 39

Aktualnie są dwa różne cashbacki - jeden gdzie musisz kupić body + obiektyw a drugi gdzie możesz niezależnie kupować samo body bądź sam obiektyw. Ja mialem dane do logowania na drugi dzień
                        Nikon d60 / nikkor 18-55 1:3.5-5.6 / nikkor 55-200 1:4-5.6

Komentarz

• janhalb
                          Początki nałogu
                          • 2008
                          • 325

Zamieszczone przez MartinYa
                          Ja na dane czekałem około 2-3 tygodnie
                          No, to mnie uspokoiłeś. Trochę się bałem, że może coś nie tak ze zgłoszeniem, a nie ukrywam, że mi na tym caschbacku zależy.

--- Kolejny post ---

Zamieszczone przez jerzyp
                          Promocji nie podlegaja obiektywy kupione w zestawie z korpusem (...)
                          Ależ ja też nie staram się o cashback za obiektyw, tylko za 80D, za który dają 430 zł zwrotu niezależnie od tego, w jakim zestawie go kupisz.

Komentarz

• arkosol
                            Coś już napisał
                            • 2005
                            • 97

Wysłałem skany kodów 29.12.2016,wczoraj przyszedł mail z Canona o pozytywnej weryfikacji i że otrzymam zwrot w ciągu 28 dni.

Komentarz

• Docsbo
                              Coś już napisał
                              • 2012
                              • 73

Kody to miałem po 4-5 dniach, (maj 2016)

Sent from my iPad using Tapatalk
                              Canon 1D IV i 5DSR| szkła EF | Olympus OMD E-M1 + szkła |Canon S95 |  | PC
                              Pentax MX | Takumar 50/1.4 |

Komentarz

Pracuję...