fabrycznie nowy, tak?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

fabrycznie nowy, tak?

www albo tez flickr
  • SimOn!
    Początki nałogu
    • 2005
    • 371

slyszalem o tym :-? dranstwo w najgorszym wydaniu. Zreszta w swoim miescie tez zdaje sie widzialem takie popodkreslane etykietki, sprawdze nastepnym razem z ciekawosci.
    podpis...

Komentarz

• KMV10
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2320

No to właśnie podobne zachowania obserwują forumowicze w odniesieniu do sprzętu foto... Świetnie, świetnie

Podobnie jest z kawą: w Polsce sprzedawany słaby jej sort, bo na prawdziwą Arabicę to przeciętnego Polaka nie stać za często. A proszek Vizir sprzedawany w .de to nie jest pod względem składu ten sam Vizir sprzedawany w .pl. Polska wersja oczywiście mam "mniej proszku w proszku".
      Ostatnio edytowany przez KMV10; 1454.

Komentarz

• kane
        Początki nałogu
        • 2004
        • 293

aa półkowniki ;-)
        Galeria

Komentarz

• Robson01
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1574

O w mordę!
          Ja na szczęście w MM kupuję tylko płyty z muzyką, filmami i gry na PC.
          Canon
          Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• yasin
            Początki nałogu
            • 2004
            • 420

Ja nic tam nie kupuje, ale czegos takiego mozna sie bylo spodziewac. Zreszta nie robia tak tylko w marketach ze sprzetem RTV, a myslicie, ze z zywnoscia jak jest przeterminowane czy nie, sprzedac trzeba ...

Komentarz

• chuckyy
              Początki nałogu
              • 2005
              • 482

Jutro będę w MM, więc zobaczę czy faktycznie są takie oznaczenia
              Poza tym nie kupuję tam niczego, bo ceny koszmarne. Za 20d chcieli drobne 1,7 tys drożej niż ja dałem :/
              | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• Robson01
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1574

Ze sprzętem foto to prawda, natomiast płyty i gry mają zdecydowanie tańsze. Możliwość kantu w tym asortymencie też byłby raczej trudny
                Canon
                Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

Pracuję...