Lens voucher

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • latant
    Początki nałogu
    • 2009
    • 410

Lens voucher

Wiosenne szaleństwa Canona z promocjami.

Lens voucher - Canon Polska
    CMEHA - reszta to upgrade
  • solti
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1159

Odp: Lens voucher

Dzisiaj przysłali mi voucher. Nie wiem tylko, czy ja nie doczytałem wcześniej, czy po prostu zabrakło tej informacji w regulaminie, ale voucher można zrealizować tylko do 30.06.2016 r., później przepada. Może komuś przyda się ta informacja.
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Komentarz

• Marv84
      Początki nałogu
      • 2011
      • 292

Ja doczytałem. Zamierzam się na 100L ale to tylko 400zł zwrotu aż nie wiem co za to wziąć
      L

Komentarz

• 5pirit
        Początki nałogu
        • 2009
        • 433

W sumie fakt, nigdzie na stronie Canon Polska nie jest napisane, że trzeba do 30.06 wykorzystać w regulaminie szczegółowym też nie ma nic o tym.

Ja swój zużyłem po 30 minutach więc mi to nie przeszkadzało

PS. Szybko działają z tymi voucherami, nie trzeba długo czekać jak np. na zwrot kasy, tablety czy inne cuda.
        eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Komentarz

• Irek07
          Bywalec
          • 2014
          • 236

Zamieszczone przez 5pirit
          PS. Szybko działają z tymi voucherami, nie trzeba długo czekać jak np. na zwrot kasy, tablety czy inne cuda.
          Nie jest tak źle. Dokładnie 19 dni po zakupie tablet został wysłany. Czyli ( najprawdopodobniej ) będzie nowa zabawka na święta

Komentarz

• jac+
            Uzależniony
            • 2006
            • 842

Jak długo czekaliście na przesłanie vouchera przez Canona? Zgłosiłem zakup obiektywu w zeszłym tygodniu, zaświadczenie o rejestracji wniosku otrzymałem natychmiast, a vouchera do dziś brak...
            Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Komentarz

Pracuję...