Zakupy na ebay.de?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hroboskop

Zakupy na ebay.de?

Witam,
    Interesuje mnie skorzystanie z Cash Back i pomyslalem, ze gdybym zrobil zakup z niemieckiej strony ebay.de to mialbym do tego prawo. Co o tym sadzicie? Mysle, konkretnie o obiektywie 60/2,8 za ok 400Euro. Czy to dobra cena i czy warto?
    Pozdrawiam i z gory dziekuje za zyczliwe potraktowanie mojego poczatkujacego posta
  • b'Art
    Początki nałogu
    • 2005
    • 370

Sprawdź jeszcze nasze Allegro. Polecam zakupy w Stanach - jeśli masz tam kogoś znajomego kto przywiezie szkło i możesz na nie poczekać. Niemcy nie chcą wysyłać sprzętu do Polski, miałem z tym kłopoty, musiałem wydzwaniać i przekonywać upartego Germańca. Popatrz jakie mozliwości daje też ebay.pl

Komentarz

• bartolomic
      Bywalec
      • 2005
      • 164

spokojnie możesz kupić na ebay.de.. poszukaj - są i tacy co wysyłają, a nawet jak w opisie jest Deutschland, to jak zagadasz to wszystko bedzie ok...
      40D, 70-200 /f4; 17-40 /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!

Komentarz

• hroboskop

No tak, ale czy kupienie obiektywu na Allegro w Polsce nie spowoduje, ze nie zostanie to uwzglednione przy promocji Cash Back? Macie z tym jakies doswiadczenia?

Komentarz

Pracuję...