Macro Cashback - Canon
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Odp: Macro Cashback - Canon
Przy ilości oferowanych produktów to raczej kpina
-
Wygląda na promocję 5D3 - można kupić o przeszło 1000zł taniej
Komentarz
-
-
Okroili ofertę i to dość konkretnie.Moja stronka: www.studio-progresiv.plKomentarz
-
-
-
Coś nie chce ci się szukać. Allegro i już masz w sklepie za 9899: Canon 5D Mark III body Nowy SKLEP FV od ręki (5181833249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. A zmowa dotyczy tylko sklepów z promocją cashback, które to tę promocję chcą skasować dla siebie i z samej już zasady nikt nie powinien u nich piątki kupić.Ostatnio edytowany przez radiki; 51570.Komentarz
-
Przecież koledze zapewne właśnie chodziło o sklepy z cashbackiem i ich zmowę.Komentarz
-
Komentarz
-
Heh... zastanów się - przeciętna marża na sprzęcie tej klasy wynosi... 3-4%. Z tej marży trzeba utrzymać siebie, pracownika, zapłacić rachunki... Oficjalny dostawca jest tylko 1... (choć towar jest z różnych hurtowni to i tak sprzedawany jest wg tego samego cennika). Na zdrowy rozsądek - nie widzę możliwości zmowy cenowej, ale widzę zasadę usztywnienia ceny w hurcie.... Koniec pieśni.Komentarz
-
Zanosi się na to, że ten Macro Cashback Canona to podwójna kpina z klientów w PL.
Komentarz
-
-
i pita nie będzie bo cashback to przecież twój przychód
, podwyżka o cashback to standardowa czynność w czasie promocji
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścieńKomentarz
-
Czyli Macro Caschback w PL jest nie dla klientów detalicznych, tylko dla pro-sprzedawców "zaprzyjaźnionych" z dystrybutorem sprzętu Canon. Wygląda na to, że jeśli się nie chce tracić czasu na formalności związane z caschbackiem i dotować tych pro-sprzedawców, to najlepiej kupować 5D3 w sklepach spoza listy canon.pl
Ostatnio edytowany przez Sunders; 27139.Komentarz
Komentarz