AGITO.pl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • crazy
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1554

Mój ulubiony sklep, wszystko szybko i precyzyjnie, zero problemu podczas reklamowania towaru ani pomocy w dokonaniu zakupu.

Dysk który mi padł(straciłem dane) po 7 dniach od wysyłki dostałem od nich nowy, naprawdę porządna firma i smiało wszystkim polecam
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Komentarz

• johan
      Bywalec
      • 2006
      • 118

Kupowałem u nich sporo sprzętu (nie foto) i mogę polecić sklep.
      Sprzęt foto można kupić sporo taniej gdzie indziej, np. u tipów z tego forum;-)
      pzdr

Komentarz

• sepq
        Coś już napisał
        • 2006
        • 91

Właśnie dziś odebrałem od nich kartę pamięci i tu lekkie zaskoczenie. W kopercie formatu A4 (na oko), towar zapakowany był jedynie w to plastikowe etui, które zawsze jest dołączane do kart. Żadnego opakowania zewnętrznego, choć producent (Pretec) wydaje się solidny. I teraz nie wiem czy te karty po prostu teraz tak pakują, czy może ktoś w sklepie sprawdzał przed wysłaniem, czy może chcieli obniżyć wagę paczki... A może nie doczytałem, że kupuję używaną kartę Mam mieszane uczucia.
        ,

Komentarz

• KMV10
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2320

Z szybkością agito.pl bywa różnie. Zamówiona plazma i zapłacona przelewem z Jagielońskiej na Gocław (10 km?) szła ponad tydzień (przed strajkiem poczty) - rekord to to nie jest

Komentarz

• Zielony
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2928

Zamieszczone przez crazy
            Dysk który mi padł(straciłem dane) po 7 dniach od wysyłki dostałem od nich nowy, naprawdę porządna firma i smiało wszystkim polecam
            Można wiedzieć jaki dysk? Seagate?
            sigpic

Komentarz

• djcargo
              Początki nałogu
              • 2007
              • 353

Zamieszczone przez KMV10
              Z szybkością agito.pl bywa różnie. Zamówiona plazma i zapłacona przelewem z Jagielońskiej na Gocław (10 km?) szła ponad tydzień (przed strajkiem poczty) - rekord to to nie jest
              Od kiedy to agito samo wozi paczki?
              Oj, uwielbiam takich klientów - ja jako sprzedający zwykle wysyłam paczki od ręki, a jak poczta nawala to pretensje są do kogo? Oczywiście, że do mnie

Kupiłem u nich moją czterdziestkę, wcześniej kompakcika, torbę i zawsze było bezproblemowo - polecam, zwłaszcza, że ceny mają dobre
              Regulamin pkt 8.

Komentarz

• ukasbadu
                Coś już napisał
                • 2005
                • 94

Ja kupowałem u nich co prawda tv, ale jestem bardzo zadowolony z zakupów. Przystępna cena, kurier na drugi dzień, wszystko dobrze zapakowane. Właściwie wzorowo.
                , Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux

Komentarz

• Vitez
                  zło konieczne
                  • 2004
                  • 19804

Zamieszczone przez KMV10
                  Plazma pocztą ? To się nazywa mieć cohones. Ja to bym taksówką nawet, albo ze znajomym podjechał.

Komentarz

• Arturek
                    Dopiero zaczyna
                    • 2007
                    • 33

Kupiłem laptopa, aparat cyfrowy, baterie, futerał
                    wszystko szybko i sprawnie kurier też dzwonił przed przyjazdem czy ktoś w domu jest.

Komentarz

• milinet
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 215

Kupowałem drukarkę, LCD, 420EX i plecak , zawsze było super

Komentarz

• jetrotool78

za pierwszym raem tv lcd, następnym razem odkurzacz, wszystko ok i bardzo sprawnie, jeszcze do nich wrócę

Komentarz

• espe
                          Bywalec
                          • 2008
                          • 148

AGito wysyła z Chorzowa, nie z Jagiellońskiej.

Komentarz

• KMV10
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2320

Zamieszczone przez Vitez
                            Plazma pocztą ? To się nazywa mieć cohones. Ja to bym taksówką nawet, albo ze znajomym podjechał.
                            No cóż - niektórzy uważają, że tak jest OK. Ja to bym nawet plazmy nie kupił...
                            Gwoli wyjaśnienia. To nie szło pocztą lecz kurierem, a wzmianka dot. poczty wiązała się z tym, że kurierzy nie byli wtedy szczególnie obciążeni, innymi niedoręczanymi przez pocztę w czasie nieodległego strajku przesyłkami.
                            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                            Zamieszczone przez djcargo
                            Od kiedy to agito samo wozi paczki?
                            Oj, uwielbiam takich klientów - ja jako sprzedający zwykle wysyłam paczki od ręki, a jak poczta nawala to pretensje są do kogo? Oczywiście, że do mnie

Kupiłem u nich moją czterdziestkę, wcześniej kompakcika, torbę i zawsze było bezproblemowo - polecam, zwłaszcza, że ceny mają dobre
                            To w zasadzie nie mój problem, bo nie moja plazma, ale wiem, że zamawiający się trochę za długo naczekał (żalił mi się). Ja to w ogóle nie kupuję wysyłkowo, bo wolę sobie wszystko dokładnie obejrzeć i nie lubię różnych tam nieprzygotowanych pośredników (a to mu się adres pomylił, a to paluszek, a to główka)
                            Ostatnio edytowany przez KMV10; 1454. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• malinowski
                              Dopiero zaczyna
                              • 2008
                              • 27

Ja kupowałem 3 tyg temu 400d (kit) + cf SanDisk ExIII wszytko bez problemów dwa dni od złożenia zamówienia wysłali (to był czwartek) a UPS doręczył paczkę w poniedziałek. Wysyłałem za pobraniem
                              http://lukwisz.pl

Komentarz

• loco75@tlen.pl
                                • 2007
                                • 7

Kupowałem u nich CF sandiska i ceny mieli najlepsze w necie, do tego dobry kontakt i szybka wysylka. Po 2 tyg po transakcji nawet pani do mnie zadzwonila z pytaniem czy wszystko dotarlo.
                                FF + 10mm-300mm
                                http://kaczmarek.art.pl
                                Studio fotograficzne do wynajęcia w Katowicach

Komentarz

Pracuję...