AGITO.pl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • student_22
    Coś już napisał
    • 2005
    • 78

AGITO.pl

Kupował ktoś w tym sklepie ? Jest pewny ? A może jakieś złe opinie ?
    Nie jestem leniwy szukałem w wyszukiwarce tematów zaznaczam z góry dla maruderów.......
    350D+18-55+28-75+70-300+190PROB+486RC2+JUPITER3,5/135+NOVA4
  • raster
    Coś już napisał
    • 2005
    • 97

kupowałem u nich 2 aparaty, kartę pamięci i notebooka - bez zastrzeżeń - wszystko za wyjątkiem karty odbierałem osobiście.
    Puszki i słoiki

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez student_22
      Nie jestem leniwy szukałem w wyszukiwarce tematów zaznaczam z góry dla maruderów.......
      A w googlach i np na grupach dyskusyjnych?

Komentarz

• Diodak
        Uzależniony
        • 2005
        • 696

Kupiłem w agito.pl sporo różnego sprzętu (kamera, monitor, podzespoły do kompa). Sklep jest solidny, nigdy nie miałem problemów. Paczki dobrze zabezpieczają, a jak się wyrobisz z zamówieniem przed odprawą to kurier dowiezie Ci ją już następnego dnia i to za całe 15zł niezależnie od rozmiarów .
        EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Komentarz

• Mr_Black
          Bywalec
          • 2005
          • 186

KUpowałem parę sprzętów do komputera, ze wszystkiego trafił mi się pechowy dysk twardy. Padał na amen dwa razy (dane poszły ...) Za pierwszym razem dostałem nówkę, za drugim sprzęt naprawiany w autoryzowanym serwisie seagate. Szybko i sprawnie, bez problemów z dochodzeniem swojego jak narazie, bo padł mi po raz trzeci i zobaczymy jak pójdzie tym razem... Jeśli to tylko mój pech, to sklep polecam.

Komentarz

• swaligora
            Coś już napisał
            • 2006
            • 90

W sumie są ok, mają bardzo przystępne ceny. Ostatni kupowałem u nich lampę błyskową (cena niższa o jakieś ~70 zł niż a allegro w okresie zakupu), bardzo zadowolony jestem.Jedynym minusem było to, że na lampę czekałem 3 tygodnie - ale w mailu uprzedzono mnie o kłopotach z dostawami itd. także są w miarę rozgrzeszeni :-)
            Szy

Komentarz

• mcgregor99
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 33

Tu http://www.pinia.pl/?shop_id=5 masz charakterystykę sklepu i troszkę opinii o nim....

Komentarz

• Kubak82
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 2348

czesto w nim kupuje i kazda z tranzakcji byla w 100% OK.. moge z czystym sumieniem POLECIC :-D

Komentarz

• agnelita
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 24

Kupawalam tam aparat. Wszystko bez problemow Kurier przyniosl go do domu.
                  EOS 350D + kit /EOS 50 D/ 70-300 IS USM, 50 1.8, Canon EF 100mm f/2.8 USM MACRO, Canon EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM

Komentarz

• rudymielec
                    • 2008
                    • 12

Zakup

Co myslicie o zakupie lustrzanki przez internet np. z Agito.pl ? wychodzi około 300pln mniej niz w sklepie w moim miescie. Moze lepiej ja przetestowac przed zakupem ? kupował tak ktoś ?
                    EOS 450d + EF-S 18-55 IS + EF 50mm 1.8 mk2 + A95

Komentarz

• GoRo3
                      Dopiero zaczyna
                      • 2008
                      • 29

Witaj!

Ja swojego EOS'a 400D kupilem na allegro za 1650zł z czego miałem 200zł Cash Back, więc jak najbardziej polecam zakupy przez internet. Pozatym staram się większość rzeczy w taki sposób kupować bo poprostu w 99% przypadków jest taniej. Jeśli chodzi o próby to możez zwrócić towar po 10 dniach od daty otrzymania paczki bez podania przyczyny, rzecz jasna musi być nie używany. Osobiście polecał bym umówić się z kolegą który ma taki sam aparat i zobaczyć jak się pstryka.

POZDRAWIAM.
                      Canon EOS400D + Sigma 24-60 f:2,8 EX DG + ef 50mm f1:1,8 MKII + Tamron 55-200mm f1:4-5.6 Di II MACRO+ Grip JENIS C400DP + plecak Lowepro

Komentarz

• Yenox
                        Początki nałogu
                        • 2007
                        • 291

Ja swojego 400d kupowałem właśnie z Agito.pl
                        Wszystko bez problemów, szybka wysyłka, z cashbackiem problemów nie było.
                        Pozdrawiam,
                        Michał

Komentarz

• _-kuba-_
                          • 2008
                          • 5

Pozostaje mi także wystawić pozytywna opinie o tym sklepie polecam w 100%, zawsze pewnie i na czas.
                          400D;70-200 4;50 1,8 prawie jak

Komentarz

• dr11
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1143

Mialem jeden zgrzyt z Agito, gdy sie okazalo, ze zamowiona przeze mnie karta graficzna jest niedostepna. Po prostu nie bylo jej w magazynie podczas gdy na stronie widniala jako dostepna (chyba zapomniano o aktualizacji). Czekalem wtedy ok 3 tyg na przesylke. Warto wiec najpierw zadzwonic, upewnic sie o stanie magazynowym. Ale poza tym zawsze bylo ok. S1 IS, laptok, Lowepro... To wszystko szybko i bez problemow.
                            .

Komentarz

• rob76
                              Coś już napisał
                              • 2007
                              • 56

bardzo wielu moich znajomych tam kupowało i zawsze wszystko było ok. Teraz stoję przed zakupem większej ilości kart pamięci i paru innych drobiazgów więc wybrałem ten sklep. Zresztą porównajcie sobie ceny SanDisk CF z alledrogo z nimi...
                              "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Komentarz

Pracuję...