Gdzie najlepiej kupić Tamron 28-75 F/2.8 ew od kogo

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Broncobilly
    Bywalec
    • 2005
    • 214

Gdzie najlepiej kupić Tamron 28-75 F/2.8 ew od kogo

jego dolny zakres co prawda nie za bardzo mi pasuje (szeroki kąt głownie w muzech do fotografowania sprzetu wojskowego by mi sie przydał) ale przydaloby mi sie jakieś ostre szklo na codzień - bo prawdę mówiac nawet z 50 1.4 i 100-400IS często mi sie jakies mydlo sypie - ostatnio widzialem jakiegos gościa z Poznania który na Allegro chyba te Tamrony po 1280 zł sprzedawał
  • Reno
    Początki nałogu
    • 2004
    • 271

To Cichy z forum.

Komentarz

• Błajo
      Początki nałogu
      • 2005
      • 473

www.tamron.pl zapytaj... maja dobre ceny imo.
      Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Komentarz

• mcdenko
        Bywalec
        • 2005
        • 144

Ja kupilem kilka dni temu u Cichego z naszego forum. Dal mi rabat i zrobil testowe fotki przed wyslanie. Egzemplarz ostry, wolny od wad a cena atrakcyjniejsza niz na allegro! Polecam!

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez Broncobilly
          przydaloby mi sie jakieś ostre szklo na codzień - bo prawdę mówiac nawet z 50 1.4 i 100-400IS często mi sie jakies mydlo sypie

Wg mnie Tamron jest mniej ostry od obu tych szkiel . Moze sprawdz czy to nie FF/BF w body albo kiepska kontrola GO u fotografa, a nie mydlo szkiel?

Komentarz

• Jac
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4813

niestety zdarzaja sie tez 50 1.4 dosc kiepskie, przetestowalem ostatnio dwie ktore przegraly z kretesem z moim 50 1.8 MKI.. wiec jedyne rzeczy ktorych mozna byc pewnym to podatki i smierc
            Instagram

Komentarz

Pracuję...