Zamieszczone przez RadiB
Canon 20D Dusseldorf
Zwiń
X
-
Kartę do makro mam, podaktu z zasady nie płacę a 20D kupuję w Holandii i będzie mnie kosztować 920 euro + szkła20Dset
maj łeb... -
W Holandii to znalazłem fajny sklepik w miasteczku Venlo (blisko granicy z Niemcami)Zamieszczone przez TytusKartę do makro mam, podaktu z zasady nie płacę a 20D kupuję w Holandii i będzie mnie kosztować 920 euro + szkłaKomentarz
-
Przepraszam, ale które ceny zrównają się z którymi? Niemieckie z naszymi, czy nasze z niemieckimi? i Dlaczego?Komentarz
-
Nasze z niemieckimi z powodu coraz wiekszej konkurencji na rynku elektroniki. Z optyka pewnie bedzie gorzej
Komentarz
-
lekki offtop a czy karta polskiego makro pozwoli na zakupy w makro poza granicami naszego kraju ?Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
AFAIK nie.Zamieszczone przez asterixlekki offtop a czy karta polskiego makro pozwoli na zakupy w makro poza granicami naszego kraju ?Komentarz
-
AFAIK, zdecydowanie tak,Zamieszczone przez RadiBAFAIK nie.
karty makro działają w całej UE, chyba, że jakiś pracownik jest niedouczony, biuro obsługi klienta powinno ci na podstawie Twojej karty wystawić kwit na jednorazowe u nich zakupy
kupa ludzi robi tak zakupy np w Ostrawie20Dset
maj łeb...Komentarz
-
Nie wiem jak w Makro ale z kartą Selgrosu kupowałem w Niemczech bez problemu20D+BGE2, Canon EF 17-40 USM, Canon EF 24-105 USM IS, Canon EF 100-400 USM IS, EX 580Komentarz
-
Komentarz