Canon 20D Dusseldorf

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tytus
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1358

Zamieszczone przez RadiB
    350D za 700 Euro nie jest zadna sensacja - z 18-55 w MM kosztuje kolo 850 Euro, w malym sklepie mozesz jeszcze wytargowac kolo 50 Euro.

Zeby wejsc do makro potrzebujesz specjalnej karty (musisz miec dzialalnosc), ceny w makro sa podane bez MwSt., musisz doliczyc 16% - ktore mozesz odbic, ale trzeba je zostawic w kasie w makro.

Jeszcze mozesz sprawdzic www.mediaonline.de - wysylkowy MM. W tej chwili maja 20D z 18-55 za 1271,00 + 9,90; z 17-85 is usm za 1646,00 + 9,90.
    Kartę do makro mam, podaktu z zasady nie płacę a 20D kupuję w Holandii i będzie mnie kosztować 920 euro + szkła
    20Dset
    maj łeb...

Komentarz

• Adam_Max
      Coś już napisał
      • 2005
      • 83

Zamieszczone przez Tytus
      Kartę do makro mam, podaktu z zasady nie płacę a 20D kupuję w Holandii i będzie mnie kosztować 920 euro + szkła
      W Holandii to znalazłem fajny sklepik w miasteczku Venlo (blisko granicy z Niemcami)

Komentarz

• nowy
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 20

Przepraszam, ale które ceny zrównają się z którymi? Niemieckie z naszymi, czy nasze z niemieckimi? i Dlaczego?

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Nasze z niemieckimi z powodu coraz wiekszej konkurencji na rynku elektroniki. Z optyka pewnie bedzie gorzej

Komentarz

• asterix
            Uzależniony
            • 2005
            • 793

lekki offtop a czy karta polskiego makro pozwoli na zakupy w makro poza granicami naszego kraju ?
            Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• RadiB
              Bywalec
              • 2005
              • 176

Zamieszczone przez asterix
              lekki offtop a czy karta polskiego makro pozwoli na zakupy w makro poza granicami naszego kraju ?
              AFAIK nie.

Komentarz

• Tytus
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1358

Zamieszczone przez RadiB
                AFAIK nie.
                AFAIK, zdecydowanie tak,

karty makro działają w całej UE, chyba, że jakiś pracownik jest niedouczony, biuro obsługi klienta powinno ci na podstawie Twojej karty wystawić kwit na jednorazowe u nich zakupy

kupa ludzi robi tak zakupy np w Ostrawie
                20Dset
                maj łeb...

Komentarz

• Hipek
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 167

Nie wiem jak w Makro ale z kartą Selgrosu kupowałem w Niemczech bez problemu
                  20D+BGE2, Canon EF 17-40 USM, Canon EF 24-105 USM IS, Canon EF 100-400 USM IS, EX 580

Komentarz

• bikeman
                    • 2005
                    • 9

ok dzięki za pomoc

Komentarz

Pracuję...