Canon Cashback 2013 !!!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lubiebardzo
    Coś już napisał
    • 2007
    • 53

Odp: Canon Cashback 2013 !!!

Zamieszczone przez jac+
    Ciekawe, czy już wykorzystano limit premii pieniężnych dotyczących 40/2.8. 770zł - 205 to byłaby bardzo miła cena Tylko pozostaje właśnie kwestia, czy to nie za późno.
    18 czerwca wysłałem do nich zgłoszenie i dziś dostałem wiadomość, że zgłoszenie zostało rozpatrzone pozytywnie. Teraz czekam na 205 zł. A naleśnik bardzo fajny!

Komentarz

• Horu
      • 2010
      • 2

Myślicie, że jeszcze można się załapać na zwrot kasy? Wiem, że trochę późno, ale teoretycznie jeszcze szansa jest. Chętnie skusiłbym się na 100 macro Warto zaryzykować?

Komentarz

• robson999
        Uzależniony
        • 2013
        • 716

Zamieszczone przez Horu
        Myślicie, że jeszcze można się załapać na zwrot kasy? Wiem, że trochę późno, ale teoretycznie jeszcze szansa jest. Chętnie skusiłbym się na 100 macro Warto zaryzykować?
        Przecież zabawa trwa do końca czerwca
        Ja zamówiłem właśnie ten obiektyw i jestem zachwycony, czekam właśnie na zwrot środków na konto
        5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
        600EX-RT, 430EXII, 568EXII
        CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600

Komentarz

• PMO
          Dopiero zaczyna
          • 2013
          • 16

Zamieszczone przez Horu
          Pewnie, że można jeszcze się załapać, tylko zwróć uwagę na regulamin, który został zmieniony, kwoty promocji dużo się obniżyły.

Komentarz

• gervee
            Początki nałogu
            • 2004
            • 371

Zamieszczone przez PMO
            Pewnie, że można jeszcze się załapać, tylko zwróć uwagę na regulamin, który został zmieniony, kwoty promocji dużo się obniżyły.
            Które kwoty obniżyły się? -> https://www.canoncashback.pl/index.p...content_scroll
            "Pacze, pacze" i nie widze ... tzn. widzę podobne.
            ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Komentarz

• Horu
              • 2010
              • 2

Regulamin czytałem chyba ze trzy razy. Z tego co widzę kwoty się nie zmieniły, tylko ilość "premii" i to raczej na więcej. A o 100 Macro nawet nic wspominają w zmianie regulaminu, więc jest raczej ok. Zresztą już sobie takie cudeńko zamówiłem

Komentarz

• PMO
                Dopiero zaczyna
                • 2013
                • 16

Faktycznie, moja pomyłka przepraszam najmocniej jak kogoś wprowadziłem w błąd, w zasadzie nie wiem skąd mi to do głowy przyszło, widocznie źle przeczytałem. Pozdrawiam

Komentarz

• Boogie
                  Coś już napisał
                  • 2013
                  • 59

Czy ktoś w ostatnim czasie dostał może przelew z Cashback'u? Czekam ponad miesiąc od potwierdzenia zgłoszenia i zaczynam się niecierpliwić

Komentarz

• Barbarzyńca
                    • 2013
                    • 5

Ja również już 3 tygodnie czekam na kaske, a jej ani widu ani słyszu.
                    Trzeba przyznać, że kredyty www.dobrekredyty.com.pl w instytucjach bankowych to niemalże same zalety. Nie trzeba czekać w nieskończoność na decyzję, pieniądze dostajemy do ręki - nawet jeżeli nasza aktualna sytuacja życiowa i finansowa jest bardzo trudna.

Komentarz

• Goomis
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1893

Pytanie może głupie. Wysyłaliście wycięte kody poleconym, czy zwykłym? Myślę, że list rejestrowany jest lepszy, bo masz potwierdzenie, że wysłałeś "tak w razie czego" tylko nie wiadomo czy polecony odbiorą? Jakaś rada?
                      5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• Boogie
                        Coś już napisał
                        • 2013
                        • 59

Wysyłałem poleconym, odebrali.

Komentarz

• Rafaelito
                          Coś już napisał
                          • 2012
                          • 65

8 lipca dostałem potwierdzenie na maila, że zwrócą mi kasę najpóźniej do końca sierpnia, na razie nic nie wpłynęło, cierpliwie czekam dalej.
                          EOS R | 80D | 16-35L II | 24-70L II | 70-200L IS II | 85L II | 18-135 IS USM | 2x III | 600EX-RT x3 | ST-E3-RT
                          A7R II | 24-70 GM | 70-200 GM | 90 Macro G OSS
                          SC-P10000 | CG277

Komentarz

• diabolique1982
                            Dopiero zaczyna
                            • 2009
                            • 35

Ja wysyłałem wycięte kody poleconym ze zwrotką. Po kilku dniach miałem potwierdzenie, że list został odebrany.

Komentarz

• Bart
                              Bywalec
                              • 2012
                              • 176

Ja również poleconym.
                              Efekt: "Informujemy, że Twoje zgłoszenie do udziału w akcji promocyjnej Canon CashBack przeszło pozytywnie proces weryfikacji! Przyznana premia pieniężna zostanie wypłacona na Twój rachunek bankowy podany w formularzu zgłoszeniowym najpóźniej do dnia 31.08.2013."

Komentarz

• malwes
                                Coś już napisał
                                • 2007
                                • 74

Ja wysyłałam zgłoszenie internetowo - ze skanami paragonu i wyciętego kodu. Zgłoszenie przeszło pozytywną weryfikację w ciągu kilku dni i także dostałam mailowo potwierdzenie. W międzyczasie wysłałam kartonik poleconym (w zasadzie w tym samym dniu co przyszło potwierdzenie na podstawie zgłoszenia internetowego).
                                Pozdrawiam,
                                Gosia
                                Moja pasja
                                Facebook

Komentarz

Pracuję...