Zakup sprzętu w UK

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wiktor2323
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 1290

Zakup sprzętu w UK

Witam.
    Czeka mnie kilku dniowy pobyt na północy i zastanawiam się czy nie kupić kilku rzeczy- tak czy siak będę a jakby udało się zaoszczędzić kilka złotówek byłoby super
    Macie jakieś sklepy które moglibyście polecić?
    Facebook
  • grzegorzki
    Początki nałogu
    • 2009
    • 369

Odp: Zakup sprzętu w UK

Złotówka mocna, jakichś cudów cenowych nie oczekuj.
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Komentarz

• Merde
      Grzeczny i układny podpis
      • 2008
      • 7756

Zamieszczone przez grzegorzki
      Złotówka mocna, jakichś cudów cenowych nie oczekuj.
      W tym przypadku tani funt to raczej dobrze?
      I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• wiktor2323
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 1290

Jak po ebayu popatrzyłem to niektóre rzeczy wychodzą nawet drożej niż u nas Jedyne co znalazłem taniej to karty pamięci
        Facebook

Komentarz

• flankerp
          Uzależniony
          • 2010
          • 636

Teraz to się z HongKongu ściaga Czekasz 3-6 tygodni ale jak Cie custom nie złapie to masz baaaardzo tanio
          Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |

Komentarz

• wiktor2323
            Pełne uzależnienie
            • 2009
            • 1290

Zamieszczone przez flankerp
            Teraz to się z HongKongu ściaga Czekasz 3-6 tygodni ale jak Cie custom nie złapie to masz baaaardzo tanio
            Ale z tego co wiem to w większości łapie.. :P

Edit.
            A czy zamówienie z HK do Uk będzie skutkowało w Cło i jakieś ichniejsze vat'y ?
            Ostatnio edytowany przez wiktor2323; 28876.
            Facebook

Komentarz

• flankerp
              Uzależniony
              • 2010
              • 636

Ja jak dotad nie dostałem nic... W IRL działa to tak, że jak Cię złapia, to przychodzi listonosz i każe płacić cło, VAT itd... Ja, jak dotad nie miałem problemu, ale też nie kupowałem produktów dużych i drogich... Tylko akcesoria..
              Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |

Komentarz

• wiktor2323
                Pełne uzależnienie
                • 2009
                • 1290

Ka chciałem zamówić wyzwalacze yn 622 więc cena w okolicach 80$ Zastanawiam sie teraz czy nie lepiej od razu do Polski
                Facebook

Komentarz

• miszaj
                  Bywalec
                  • 2012
                  • 167

sprawdź ten sklepik - ma raczej dobre opinie, choć sprzedają grey import i gwarancja tylko sklepu

Retailer of Photographic equipment & electrical products Cameras
                  www.teofilrewers.co.uk | sprzet

Komentarz

• jeff.lebowski
                    Bywalec
                    • 2009
                    • 171

Zamieszczone przez miszaj
                    sprawdź ten sklepik - ma raczej dobre opinie, choć sprzedają grey import i gwarancja tylko sklepu

Retailer of Photographic equipment & electrical products Cameras

Potwierdzam. Kupowalem u nich 5D mk2 body juz prawie rok temu i wszystko jak najbardziej ok. Niby grey import ale moj zestaw byl zgodny ze specyfikacja UK. Co ciekawe mozna tez u nich towar odebrac osobiscie po wczesniejszym umowieniu sie. Ja zamawialem z wysylka kurierem i byl nastepnego dnia. Porownaj sam ich ceny. Polecam.
                    Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B

Komentarz

• trothlik
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 782

Zamieszczone przez flankerp
                      prawda to. A na kopercie pieczątka typu "gift" czy coś w ten deseń i wszystko spoko. ale fakt faktem tez tylko drobiazgi kupowałem.
                      trothlik
                      "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Komentarz

• wiktor2323
                        Pełne uzależnienie
                        • 2009
                        • 1290

Dzięki za pomoc Będę szukał i może coś uda się taniej
                        Facebook

Komentarz

• jeff.lebowski
                          Bywalec
                          • 2009
                          • 171

Zamieszczone przez trothlik
                          prawda to. A na kopercie pieczątka typu "gift" czy coś w ten deseń i wszystko spoko. ale fakt faktem tez tylko drobiazgi kupowałem.
                          Dokladnie tak. Zamawialem najpierw szklo a potem lampe. Przesylki listonosz przynosil po 3 tygodniach i nigdy nie musialem nic doplacac. Na przesylce zaznaczone "gift". Co ciekawe w lampie spalil sie palnik po 11 miesiacach, skontaktowalem sie za sprzedawca, odeslalem lampe i po 6 tygodniach byla u mnie z powrotem znowu blyskajaca. Jak komus sie nie pali to mozna smialo kupowac.
                          Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B

Komentarz

• tkosiada
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 419

promocja na teraz Canon UK - Spring Cashback 2013

ProCameraShop | Canon - Lenses z tego sklepu kupiłem 2 szkiełka, ok, ale odbór tylko na terenie uk
                            można jeszcze Buy Consumer Electronics at Simply Electronics
                            a takze, ale to pod kątem używek, bo nówki cenowo żadna rewelacja Second hand cameras, camera part exchange, digital cameras UK, used cameras, photographic shops, England
                            x pro2/ 23/ 56/10-24/

Komentarz

• wiktor2323
                              Pełne uzależnienie
                              • 2009
                              • 1290

Zamieszczone przez tkosiada
                              promocja na teraz Canon UK - Spring Cashback 2013

ProCameraShop | Canon - Lenses z tego sklepu kupiłem 2 szkiełka, ok, ale odbór tylko na terenie uk
                              można jeszcze Buy Consumer Electronics at Simply Electronics
                              a takze, ale to pod kątem używek, bo nówki cenowo żadna rewelacja Second hand cameras, camera part exchange, digital cameras UK, used cameras, photographic shops, England
                              Serdeczne dzięki za wiadomość
                              Do tej pory zrezygnowałem z zakupów sprzętu bo niektóre rzeczy wychodzą podobnie albo i drożej. Popatrze jeszcze na podanych przez Ciebie stronach
                              Facebook

Komentarz

Pracuję...