Ciekawa oferta na C55-250

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • haze
    Bywalec
    • 2012
    • 203

Ciekawa oferta na C55-250

Przeglądając ebay w poszukiwaniu canona EF-S 55-250mm natknąłem się na taką ciekawą ofertę
    http://www.ebay.pl/itm/290721744258?...84.m1423.l2649
    Z tego co widziałem po komentarzach i po opisie w aukcji są to nowe obiektywy sprzedawane w białych pudełkach (KIT?). Cena razem z wysyłką to koszt używki w polsce, a jest jeszcze roczna gwarancja sprzedawcy (wiadomo - koszty wysyłki w razie wpadki trochę wysokie, ale lepsze to niż płatny serwis w przypadku używki:-)). Przeglądałem komentarze i te dotyczące tego obiektywu są bardzo pozytywne! Chyba zaryzykuję:-)
    Czasami jedynym wyjściem jest wyjście na piwo
    6D+40D jakieś szkła i jakieś lampy
  • VomitroN
    Uzależniony
    • 2006
    • 516

Będąc z sklepie nie dla idiotów, zawsze przechodzę przez dział fotograficzny. Nie dalej jak tydzień temu widziałem ten obiektyw w jakiejś promocji za 599zł, a Tamrona 50-200 za 399zł. Nie lepiej polować na TAKIE okazje?
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Komentarz

• haze
      Bywalec
      • 2012
      • 203

Sprawdzam zawsze ich oferty w internecie i nawet nie mają tego obiektywu w sklepach które mnie interesują. Faktycznie w świetle tego o czym piszesz to moja "okazja" zupełnie nie jest okazją, ale śledząc ceny na znanym portalu aukcyjnym można dojść do innego wniosku ;-) Dodam tylko, że patrzyłem na oferty sklepów stacjonarnych w stylu notopstryk i niestety tam cena za to szkło zbliża się do 1000zł...
      Czasami jedynym wyjściem jest wyjście na piwo
      6D+40D jakieś szkła i jakieś lampy

Komentarz

• GhostRider
        Początki nałogu
        • 2008
        • 335

Taki trochę OT zrobię - ale widzieliście ile sprzętu koleś sprzedaje na aukcjach? Tak kilka aukcji sprawdziłem i wyszło mi pewnie z mln złotych

Na wszystkich aukcjach ma już pewnie sprzedaż na jakieś kilkanaście mln zł
        Ostatnio edytowany przez GhostRider; 16342.
        Moje zdjęcia na forum
        7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
        http://jaceklosko.blogspot.com/

Komentarz

Pracuję...