Pomoc w zakupie na ebay.com

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arkan
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1401

Pomoc w zakupie na ebay.com

Czy któryś z kolegów posiada konto na ebay.com i mógłby mi kupić matówkę za 35 USD. Oczywiście pokrywam wszystkie koszty, plus stawiam piwo :-)
    Pentax K-5 II, Leica M9
  • pn_
    Zablokowany
    • 2005
    • 857

Zamieszczone przez Arkan
    Czy któryś z kolegów posiada konto na ebay.com i mógłby mi kupić matówkę za 35 USD. Oczywiście pokrywam wszystkie koszty, plus stawiam piwo :-)
    A nie wystarczy konto na ebay.pl, zeby kupic? Ja mam na ebay.de i moge sie zalogowac zarowno do .pl jak i .com. Moge tez bez problemu kupowac tam, bedac zalogowany do .de, podaje tylko lokalizacje, gdzie chce szukac towaru i kupic.

Komentarz

• Arkan
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1401

Zamieszczone przez pn_
      A nie wystarczy konto na ebay.pl, zeby kupic?
      z tego co słyszałem to nie. z com i de na pl - tak, odwrotnie jeszcze nie.
      Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• Krzychu
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3611

Ja mogę.
        Pozdrowienia,
        KZ
        KZ Aviation Photography

Komentarz

• Arkan
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1401

Dzięki wszystkim za odzew - już się umówiłem :-)
          Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Moze OT ale takie pytanko (do Arkana glownie) - a jaka trudnosc napotkales w stworzeniu sobie konta na ebay.com ?
            Ja zakladalem na ebay.de (z pomoca przyszedl babelfish transaltor), potem pojawila sie opcja zmiany na jezyk polski - dokonczylem rejestracje juz na ebay.pl, logowac sie moge na wszystkie trzy ebaye .

Komentarz

• Czacha
              fotograf
              • 2004
              • 4868

zagramaniczne ebay'e nie honoruja wszystkich aliasow pocztowych.... np. majac konto z koncowka poczta.onet.pl nic tam nie zdzialasz
              https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Arkan
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1401

Zamieszczone przez Vitez
                Moze OT ale takie pytanko (do Arkana glownie) - a jaka trudnosc napotkales w stworzeniu sobie konta na ebay.com ?
                Ja zakladalem na ebay.de (z pomoca przyszedl babelfish transaltor), potem pojawila sie opcja zmiany na jezyk polski - dokonczylem rejestracje juz na ebay.pl, logowac sie moge na wszystkie trzy ebaye .
                Żadnego, po prostu nie korzystam osobiście z tego serwisu, więc nie zakładałem konta. Ta sytuacja jest o tyle wyjątkowa, że potrzebuję matówkę do Rolleiflexa, która jest nie do kupienia w Europie (tzn jest ale kilka razy drożej), a moja amerykańska rodzinka jest na wakacjach :-(
                Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• thorin
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1990

Zamieszczone przez Czacha
                  zagramaniczne ebay'e nie honoruja wszystkich aliasow pocztowych.... np. majac konto z koncowka poczta.onet.pl nic tam nie zdzialasz

eeee dlaczego ? ja mam konto na megapolis.pl, rejestrowalem sie na ebay.co.uk a kupowalem sprzet z ebay.de i mily rosjanin wyslal mi sprzet z poszarpana migawka prawdziwie europejowy kant

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez Czacha
                    Chcesz i ty zaproszenie na gmaila? Jeszcze 45 mi zostalo 8) .

Komentarz

• Czacha
                      fotograf
                      • 2004
                      • 4868

ja nie mam problemow z ebayem.. dziala mi od 3 lat
                      https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

Pracuję...