Techmarket.pl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Domini-Q
    Bywalec
    • 2005
    • 151

Techmarket.pl

Cena domeny: 25000 PLN (do negocjacji). Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

Czy ktoś kożystał z tego sklepu internetowego? Jakie opinie? Maja naprawdę b. tanio wiec sie zastanawiam.
    EOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.
  • mxdanish
    Uzależniony
    • 2005
    • 632

Zamieszczone przez Domini-Q
    http://www.techmarket.pl/shop.php?a=...c&categorie=17

Czy ktoś kożystał z tego sklepu internetowego? Jakie opinie? Maja naprawdę b. tanio wiec sie zastanawiam.
    pare słów masz tu
    http://www.canon-board.info/showthre...4&page=2&pp=10
    ja osobiście kupowałem kiedyś u nich gripa i wszystko odbyło się sprawnie i szybko. Żadnych problemów
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Komentarz

• rysiaczek
      Uzależniony
      • 2005
      • 897

A tak z ciekawości - co oni mają tanio??? Bo chyba nie sprzęt foto...
      Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Komentarz

• guest1
        Bywalec
        • 2005
        • 164

Canon - Speedlite 580EX te lampe maja tanio widzialem na allegro jedynie taniej ale nie przez firme tylko usera
        sprzedaz poszła szybko sprawnie ale byłem osobiscie bo mam blisko
        polecam
        www.marekpaluch.pl
        www.fotoptaki.art.pl

Komentarz

• Dorn
          Bywalec
          • 2005
          • 131

Ja u nich kupowałem 50/1.8 Przesyłka GLS'em. Poszło szybko i bez problemów.
          40D | 17-40/4 | 70-200/4 | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
          ---------------------
          Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
          Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• chase
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 41

Ja zachęcony tym, że na stronie pisało dostawa 1-2 dni zamówiłem obiektyw Canon 70-200 2.8 L. Po 3 dniach oczekiwania na maila z numerem konta bankowego, na które bym miał przelać kase, spróbowałem się do nich dodzwonić. Po 2 nieskutecznych próbach odpusciłem. Wysłałem maila. Nastepnego dnia odpowiedź, że obiektywu już nie ma i muszą sprowadzić. Tymczasem jeszcze tego samego dnia widziałem na allegro ich aukcje z tym obiektywem (zniknęły z allegro kolejnego dnia). Ostatecznie odpuściłem zakup u nich (w 2 czy 3 tygodnie moge sam sobie sprowadzić sprzęt z USA).

Generalnie oferta (ta na stronie www) niezła, ceny akceptowalne. Wydaje mi się jednak, że ilość zamówień ich przerasta (to takie moje subiektywne odczucie, jako ich prawie-klienta).

Komentarz

Pracuję...