Podejrzane aukcje na Allegro II
Zwiń
X
-
-
Ale nie rozumiesz że za taką cenę czy o co chodzi w aukcji?Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 ISKomentarz
-
Komentarz
-
No racja, sprawa podejrzana, ale może to trzeba licytować dopiero.Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 ISKomentarz
-
-
cena jest KUP TERAZ
sklep jest zarejestrowany w Honk Kongu
większość komentarzy ma za sprzedaż tanizny wartej mniej niż 1$/GBP (choć ma i pozytywy za droższe rzeczy)
wysyłka do PL 6 funciaków , jak zapłacisz PayPal teoretycznie bezpieczna
(teoretycznie bo : nie dostaniesz towaru - zwrócą kasę ...gorzej jak dostaniesz jabłko albo kamień w paczce - wtedy nie masz szans udowodnić że przyszło nie to za co płaciłeś)
może to być zwykły błąd pracownika
EDIT : zadałem im zapytanie czy to właściwa cena czy fake/mistake - zobaczymy czy i co odpiszą ...wychodzi jakieś 600PLN z przesyłką
i jeszcze jedno - wytłuszczone żeby nikomu nie umknęło :
negatywy tego sprzedawcy z ostatnich 30 dni :
i to chyba tyle na ten temat
Komentarz
-
Em Es maja sporo drogiego sprzetu i sporo sprzedanych Miedzy innymi obiektywy http://www.ebay.co.uk/sch/Lenses-Fil...p3911.c0.m1538Komentarz
-
Ja mam bardzo dobrą zasadę... wszelkie tego typu "okazje" (np. 3x taniej) omijam szerokim łukiem... Sprawdza się, polecam!Komentarz
-
wcale nie twierdzę że nie - zwracam jednak uwagę na "loteryjność" zakupu u tego sprzedawcy... UK to ściema , wysyłki są z HK , numer telefonu UK nie istnieje wg komentarza... nie wiem nie wiem... ja na nie
Joshec - to bardzo dobra zasada IMHO
ja mam jeszcze jedną własną
- nie kupuję nic od ludzi piszących na capsie
Ostatnio edytowany przez Em Es; 42017.Komentarz
-
no dziwna sprawa troche Wyglada jak jakas pomylka Probowalem dzwonic na helpline,ale jakis bledny nr jest.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
sklep tez sprzedaje na amerykanskim ebayu i tez jest tam ta aukcja.Tez prawie 100% pozytywow.Komentarz
-
yonash28 - wczytaj się w treść komentarzy z ostatniego roku (tych negatywnych - jest ich jakiś 1% co przy tej ilości aukcji nie jest w sumie niczym nadzwyczajnym) , kasowanie zamówienia na porządku dziennym , czekanie na zwrot kasy... na ebay.com ich widać bo jeśli wystawiają z UK z opcją worldwide to są widoczni automatycznie z ceną przeliczoną na właściwą walutę
jak dla mnie ruletka - może ktoś wygra a może przegra , decyzja nalezy do gracza - przymusu nie ma
Komentarz
-
Przeniosłem do właściwego działu.I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Skoro przesyłka nadawana jest HK, to możecie Panowie liczyć na wersję w białym kartoniku. Był na forum wątek o kupnie w stanach w jednym ze sklepów. Wysyłali towar z Chin w białym pudełku, bez gwarancji bez niczego - nawet i bez dekielków.|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz