Podejrzane aukcje na Allegro II

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szuler
    Uzależniony
    • 2007
    • 829

gdzie tam widzisz zdjęcia 5d2?
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Komentarz

• MC_
      Pełne uzależnienie
      • 2009
      • 3444

Bo już się zmieniły.

Komentarz

• nowart
        Uzależniony
        • 2007
        • 809

Zamieszczone przez szadam
        Joz nawet zdjęcia Zmienił
        Szybki jest prawda?

MC, rozumiem, że ten jakże wyjątkowy gest to z okazji urodzin? Och dziękuję, jestem wzruszony

Komentarz

• MC_
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 3444

Masz dziś urodziny? No to wszystkiego najlepszego!

Rozumiem, że masz moje zdjęcie z podpisem: "tego klienta nie obsługuję" i nawet nie mam co interesować się Twoją ofertą?

Komentarz

• mc_iek
            Uzależniony
            • 2008
            • 790

Wzruszenie, po prostu nie pozwala mu chwycić Cię za gardło...
            Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Komentarz

• Goomis
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1893

Zamieszczone przez nowart
              Szybki jest prawda?

MC, rozumiem, że ten jakże wyjątkowy gest to z okazji urodzin? Och dziękuję, jestem wzruszony
              Nowart skąd taka cena? To jakiś pewnik? Dajesz gwarancje takiej ceny? Czy liczysz, że aukcja podbije ją do góry? Jak by nie było aukcja wygląda trochę "ślisko"
              5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• nowart
                Uzależniony
                • 2007
                • 809

Zamieszczone przez MC_
                Masz dziś urodziny? No to wszystkiego najlepszego!
                Dziękuję bardzo
                Resztę może sobie darujmy, szkoda mi życia na takie dyrdymały...

Zamieszczone przez Goomis
                Nowart skąd taka cena? To jakiś pewnik? Dajesz gwarancje takiej ceny? Czy liczysz, że aukcja podbije ją do góry? Jak by nie było aukcja wygląda trochę "ślisko"
                Na tym forum do kręgu podejrzanych można dołączyć robiąc przecinek w aukcji nie w tym miejscu, w którym być powinien Nie wiem cóż w niej niby śliskiego..? Co do reszty - żaden pewnik, po prostu prognozuję, że w podanym terminie dostarczę nabywcy aparat w określonej cenie.
                Pozdrawiam

Komentarz

• Goomis
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1893

Zamieszczone przez nowart
                  Na tym forum do kręgu podejrzanych można dołączyć robiąc przecinek w aukcji nie w tym miejscu, w którym być powinien Nie wiem cóż w niej niby śliskiego..? Co do reszty - żaden pewnik, po prostu prognozuję, że w podanym terminie dostarczę nabywcy aparat w określonej cenie.
                  Pozdrawiam
                  No wiesz wystawianie przedmiotu którego jeszcze nie ma na rynku... Ale jak rozumiem masz już zaklepany w Canon PL Tak myślałem z tą aukcją i dziękuję za potwierdzenie. Mi nic więcej nie trzeba w tym temacie
                  5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• Hubi78
                    Bywalec
                    • 2009
                    • 152

http://allegro.pl/canon-40d-obiektyw...206930077.html

Bardzo ciekawe ogłoszenie tylko kto oddaje do serwisu aparat który ma 130 zdjęć?
                    Druga sprawa na pewno pochodzi z drugiej ręki a może i więcej bo brak ładowarki oryginał
                    Po trzecie jak na 130 zdjęć to uchwyty mocowania paska są obdarte z farby. Wiem że się wycierają te uchwyty ale przy takim stanie licznika to raczej powinny być czarne.
                    No i najważniejsze numer seryjny aparatu powinien być o wiele dłuższy niż podany w Eos-Info więc coś tu nie gra

Komentarz

• sebfoto
                      Początki nałogu
                      • 2009
                      • 380

Zamieszczone przez Hubi78
                      http://allegro.pl/canon-40d-obiektyw...206930077.html

Bardzo ciekawe ogłoszenie tylko kto oddaje do serwisu aparat który ma 130 zdjęć?
                      Druga sprawa na pewno pochodzi z drugiej ręki a może i więcej bo brak ładowarki oryginał
                      Po trzecie jak na 130 zdjęć to uchwyty mocowania paska są obdarte z farby. Wiem że się wycierają te uchwyty ale przy takim stanie licznika to raczej powinny być czarne.
                      No i najważniejsze numer seryjny aparatu powinien być o wiele dłuższy niż podany w Eos-Info więc coś tu nie gra
                      Był w serwisie żeby go wyczyścili z kurzu, ale na matrycy jest jakiś paproch.
                      Brakuje zdjęć od spodu. Zdjęcia nie wyświetlają się u mnie wyraźnie żeby powiedzieć na 100% że farba jest zdarta. Konto nie wygląda na podejrzane. Może to zbyt pochopne wnioski? Niemniej jednak nowa bateria i ładowarka kupione daje do myślenia. Może wymienił migawkę i nie wspomniał o tym.
                      Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Komentarz

• winiarro
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 156

Może 130, ale na drugiej migawce.
                        R5 | Irix 15/2.4 | RF 14-35/4 L IS | RF 35/1.8 IS | RF 50/1.8 | C 85/1.8 | C 135/2 L | RF 70-200/4 L IS | RF 100-500/4.5-7.1 L IS | 430exIII
                        https://500px.com/pwiniars/galleries

Komentarz

• Hubi78
                          Bywalec
                          • 2009
                          • 152

Zamieszczone przez winiarro
                          Może 130, ale na drugiej migawce.
                          Dokładnie, pewnie tak jak mówisz

Komentarz

• kashpir_pl
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 136

no i jeszcze jedna rzecz tu nie pasuje: kto specjalnie kupuje obiektyw do zapasowego (tak jest w opisie aukcji) body?
                            Siem de i kilka obiektyvoof

Komentarz

• naras
                              Bywalec
                              • 2010
                              • 101

A czy po zmianie migawki licznik się kasuje ? Dokładniej chodzi o ten, który odczytuje EOSinfo.

Komentarz

• SoA
                                Dopiero zaczyna
                                • 2011
                                • 32

Niby "powystawowe"
                                http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24869321
                                ale z reguły te z wystawy mają komplet akcesoriów i pudełko a tutaj golce.
                                Ma też niby dwa drogie telefony ale żadnych ich zdjęć już nie ma, tylko te z allegro.
                                A przecież ma tyle aparatów
                                Odbioru osobistego brak a wartego ze trzy i pół koła 7D jest gotów wysłać paczką za 15 zł.
                                Ostatnio edytowany przez SoA; 41612.

Komentarz

Pracuję...