350d gdzie kupic najtaniej?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Andee
    Uzależniony
    • 2005
    • 503

350d gdzie kupic najtaniej?

Witam!

Na wstepie przedstawie sie, mam na imie Andrzej, dobijam wlasnie powolutku wieku chrystusowego , zawsze chcialem miec fajny aparat, fotografowalem sporo jeszcze w szkole sredniej sprzetem znajomych, potem duza przerwa i znow wracam na lono fotografii. Interesuje mnie glownie astro i makrofotografia.

A teraz przejdzmy do wlasciwego tematu.

Chcialbym kupic zestaw, skladajacy sie z nastepujacych skladnikow:

Eos 350d kit
    Sigma 70-300mm F4-5,6 APO Macro Super II DG
    Karta CF SANDISK 1GB ULTRA II

I tu zaczyna sie problem, mieszkam w malej miejscowosci. Dobrych sklepow u mnie nie ma, sprzet jest tylko na zamowienie a ceny kosmiczne.

Dla przykladu podam cene 350d body - 4300zl
    A dla smiechu cene 20d body - 7300zl

Czy mozecie polecic mi dobre, pewne sklepy najchetniej w Krakowie lub Warszawie, gdzie moglbym niedrogo kupic taki zestaw. Na dokonanie zakupu mam tydzien, potem wyjezdzam na wakacje zagranice wiec sprawa jest dosyc pilna.

Licze na Wasza pomoc i rady, oczywiscie chcialbym kupic jak najtaniej i jak najlepiej, wyjezdzajac na wakacje byc zadowolonym z zakupu.

Pozdrawiam
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
  • muflon
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 6763

Hmm, ceny rzeczywiscie zabawne Czy to aby nie jest powyzej "list price"?
    Proponuje spytac na PM kogos z aktywnych grupowiczow, ktory jest z Krakowa (da sie to wyszukac, nie bede podpowiadal jak, bo to niepedagogiczne ), mysle ze beda mogli polecic jakiegos dobrego TIPa.

Aha, i watek leci do wlasciwej kategorii
    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Gregg
      Bywalec
      • 2005
      • 222

Grosmana polecam...

Komentarz

• PASTOR

ja kupowalem tu http://www.sklepfotograficzny.pl/kontakt/ - Krakow - 3249 PLN body; kit 3649 PLN ... jeszcze dve - ale tam trzeba bylo czekac na sprzet wiec ...http://www.dve.pl/ i moze - http://www.fotopanorama.pl/ ... sa jeszcze pomniejsze ale w tych bylem osobiscie ... - udanych zakupow

Komentarz

• kwasek

www.interia.pl - dział aparaty
          kupilem tam Canona 350d + KIT
          cena 3.499 brutto z FV i polską gwarancją Canon Polska

Komentarz

• Alv
            Bywalec
            • 2005
            • 122

osobiscie kupowałem kita tu: http://www.negatyw.org/ - polecony prze kolege i również polecam. Akcesoria kupowałem we wspomnianym juz www.sklepfotograficzny.pl w Kraku. W obu wypadkach full serwis, gwarancje, rzetelne porady i takie tam.
            skromny dorobek...www.pbase.com/alv32

Komentarz

• gonzo44
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1304

Ja kupowalem w www.fotoplus.pl
              Bylem milo zaskoczony jak po wyjsciu ze sklepu wybiegl sprzedawca bo zapomnial spakowac woreczka foliowego w ktorym byla bateria :-)
              Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• fotofx
                Dopiero zaczyna
                • 2005
                • 44

Polecam www.sklepfotograficzny.pl czyli www.fotoplus.pl profesjonalna firma !

Komentarz

• Mac
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 2063

Polecam www.cyfrowe.pl, co do www.sklepfotograficzny.pl mam spore zastrzeżenia, Tamrona 28-75 tak mi sprowdzali, że po 6 tygodniach wycofałem zamówienie.
                  EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez Mac
                    Polecam www.cyfrowe.pl, co do www.sklepfotograficzny.pl mam spore zastrzeżenia, Tamrona 28-75 tak mi sprowdzali, że po 6 tygodniach wycofałem zamówienie.
                    Moze ci probowali sprowadzic juz w czasach obecnej posuchy? Na brak podazy to i najlepszy sklep moze czasem nie poradzic.

Komentarz

• Jax
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 19

Chcialbym kupic zestaw, skladajacy sie z nastepujacych skladnikow:

Eos 350d kit
                      Uważaj, od sierpnia troszkę potaniały 350d.
                      pozdrawia
                      Jax®

Komentarz

• TOKIN
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 353

A gdzie tak potaniały? Bo w FJ mają cenę kosmiczną 3799zł
                        Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Komentarz

• Zielony
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 2928

Zamieszczone przez Gregg
                          Ja też! Kupowałem u niego i jestem bardzo zadowolniony...

Ale nie wiem czy sie wyrobisz w terminie...tzn przed twoim wyjazdem
                          Info ze strony: ' Od 5 sierpnia do końca miesiąca mamy jak co roku przerwę wakacyjną. Aparaty wymienione
                          w cenniku na żółtych polach są na magazynie i można zamawiać. Pozostałe modele
                          będą dostępne od września.'
                          sigpic

Komentarz

• Gregg
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 222

Zamieszczone przez TOKIN
                            A gdzie tak potaniały? Bo w FJ mają cenę kosmiczną 3799zł
                            Właśnie u Grosmana potaniały. Ja miesią temu dałem za swojego 3330PLN a dzisiaj sa za 3130PLN. 200PLN różnicy to niemało... (mówię o wersji silver z USMem)

Komentarz

• Zielony
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 2928

Zamieszczone przez Gregg
                              Właśnie u Grosmana potaniały. Ja miesią temu dałem za swojego 3330PLN a dzisiaj sa za 3130PLN. 200PLN różnicy to niemało... (mówię o wersji silver z USMem)
                              Miałem taką samą sytuację...
                              Z tym, że to była różnica kilku dni...
                              Nie pamiętam dokładnie tych cen a nie chce mi sie faktury szukać
                              Zdenerwowałem się tylko bo nie mogłem już nic wtedy utargować a za kilka dni cena spadła 150,- a później dodatkowo 50,-
                              Ale to przecież normalne...
                              sigpic

Komentarz

Pracuję...