5D2 - na raty 0%

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Zamieszczone przez MC_
    Po przeczytaniu OWU taka pewność drastycznie maleje
    Pewność tak ale jednak czasami to się ogromie przydaje.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• MC_
      Pełne uzależnienie
      • 2009
      • 3444

Oczywiście, ale lepiej nie być typowym klientem i przed podpisaniem umowy - przeczytać warunki, żeby się potem nie zdziwić.

Komentarz

• Janek1977
        Bywalec
        • 2011
        • 121

Na otrzymanie faktury z EuroAgd jest jeden sposób. Bierzesz raty jako "Jan Kowalski" i prosisz żeby pani wystawiła fakturę na Jana Kowalskiego i dopisała Twój NIP co oczywiście uczyni. I teraz jeśli masz firmę na swoje nazwisko to wysyłasz tą fakturę do centrali EuroAgd prosząc o korektę danych źle wpisanych w sklepie (czyli najczęściej dopisanie nazwy Twojej firmy). Za kilka dni masz w domu fakturę na swoją firmę. Zrobiłem tak dwa razy kupując telewizor i aparat.
        D3

Komentarz

• Strebor
          Bywalec
          • 2005
          • 242

Nie trzeba wysyłać faktury wystarczy notę korygującą, drugi sposób na fv to bierzesz normalnie na paragon a w ciągu 7 dni idziesz do nich i prosisz o fv.
          Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Komentarz

• Evitagen
            Coś już napisał
            • 2008
            • 62

Zamieszczone przez flankerp

Zatem czasem lepiej zapłacic te parę złotych by mieć święty spokój...
            Generalnie zgoda, warto sie ubezpieczac, tylko co do tych paru zlotych ...
            Przy 20 ratach i zakupie za okolo 6000 pln ubezpieczenie wynioslo mniej wiecej 1000 :/ tak to wyliczyla mila pani z rtv euro agd. Oczywiscie pod szyldem 20 x 0% Moze i 50 pln miesiecznie to nie tak duzo ale napewno nie zero a tym bardziej 1000 to nie zero.

Komentarz

Pracuję...