Ostatnio ktoś tu szukał 50d...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kawo
    Bywalec
    • 2006
    • 238

Ostatnio ktoś tu szukał 50d...

więc podpowiadam:

http://fotoaparaciki.pl/index.php?ca...0&sort=default

chcę tylko pomóc. ze sklepem nie mam nic wspólnego, ale polecić mogę z uwagi na rzetelność, bo tam kupowałem. nuż się ktoś skusi na 50-czkę... wydaje się zacna. aha i żeby nie to na pewno nie moja. swojej nie oddam tak łatwo...

Jeśli wątek umieściłem nie w tym miejscu to proszę moda o przeniesienie.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG
  • Sunders
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 2746

Ale pod podanym adresem akurat nie mają 50D "na stanie" :-?
    http://maciejko.net/cbsearch/ :wink:

Komentarz

• ad@mo
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 48

Zamieszczone przez Sunders
      Ale pod podanym adresem akurat nie mają 50D "na stanie" :-?
      Pod tym jest dostępny ale pewnie długo nie będzie ;-)
      http://fotoaparaciki.pl/index.php?pr...t&prod_id=4231
      C5DmkII + C24-85mm f/1.2-1.4 + Fuji X100

Komentarz

• Sunders
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 2746

Skąd wiedziałeś

Komentarz

• greg1981
          Coś już napisał
          • 2010
          • 70

No niestety ceny canonów szybuja z dnia na dzień, a co najgorsze w dużych sieciowych sklepach nic nie ma i nie można zamawiać - trzęsienie ziemi daje znać o sobie. Wiem, że są pojedyncze egzemplarze na portalach aukcyjnych czy jakichs tam drobnych sklepach, jednak jak ktoś chce np 10xo% na kredycik to nie ma szans. Cóż za czasy przyszły - chcieliśmy komuny to wróciła haha.

Komentarz

• dzidofon
            Początki nałogu
            • 2010
            • 280

Zamieszczone przez ptr8
            Dobry 50d nie jest zły ...... niby taki sam jak 40d a różnica w cenie 1000 zł
            Chyba przesadzasz z tym "taki sam" .
            300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Komentarz

• kawo
              Bywalec
              • 2006
              • 238

Skąd wiedziałeś
              i co? ktoś sie na niego skusił?
              70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Komentarz

• Sunders
                Pełne uzależnienie
                • 2009
                • 2746

I to bardzo szybko

Komentarz

• greg1981
                  Coś już napisał
                  • 2010
                  • 70

Patrzyłęm na ich strone jednak ja szukam czegos na raty bez oprocentowania i już samnie wiem czy 8000 za 5d to dobra cena czy czekać na nowe dostwy te po trzęsieniu.

Komentarz

• kawo
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 238

I to bardzo szybko
                    co? ty go szarpnąłeś czy nie zdążyłeś?
                    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                    Zamieszczone przez greg1981
                    Patrzyłęm na ich strone jednak ja szukam czegos na raty bez oprocentowania i już samnie wiem czy 8000 za 5d to dobra cena czy czekać na nowe dostwy te po trzęsieniu.
                    ja też się zastanawiałem nad 15-85. przed trzęśieniem 2222, a kupiłem za prawie 2500... sprzętu ogólnie nie ma i niestety drożeje. Jak znajdziesz już te raty "bez oprocentowania" to daj mi znać. też się do tego sklepu udam po zakupy...
                    Ostatnio edytowany przez kawo; 7900. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Kanghoy
                      Bywalec
                      • 2010
                      • 209

Nie rozumiem tego pędu na raty 0%, albo wy płacicie te procenty, albo sklep[wyższa cena]. Czemu ludzie jak wariaci szukają tego magicznego 0%?
                      google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Komentarz

• mc_iek
                        Uzależniony
                        • 2008
                        • 790

Bo dzięki temu można kupić aparat, na który w danym momencie nie ma się całej kwoty. Ja tak kupuję różne rzeczy. Płacę tyle, ile mam, a resztę rozkładam na raty.
                        Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Komentarz

• Kolekcjoner
                          Obertroll
                          • 2006
                          • 18793

Zamieszczone przez Kanghoy
                          Nie rozumiem tego pędu na raty 0%, albo wy płacicie te procenty, albo sklep[wyższa cena]. Czemu ludzie jak wariaci szukają tego magicznego 0%?
                          Bo dzięki temu niektóre rzeczy można kupić na raty bez odsetek. Był kiedyś już nawet wątek na ten temat na forum (niestety nie pamiętam już gdzie) i tam sprawa została rozwałkowana detalicznie .
                          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                          Kapitan Wagner

Komentarz

• Merauder
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 1092

Hmmm.... Ja kupiłem 7d, gdzie wyszukiwarki cenowe pokazywały mi sklep EuroAgd jako notowany na 3 miejscu. Dwa miejsca wyżej to różnica rzędu 20 zl i problemy z dostępnością na zasadzie może będzie, może nie.

A więc w zasadzie można powiedzieć, że kupiłem praktycznie najtaniej, a raty 0%.

Cena za jaka kupiłem to 4780, teraz już jest kilka stów wyżej.

Sent from Galaxy S
                            7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Komentarz

• Merauder
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 1092

Inna sprawa, ze jest jak mówią inni; nawet jak jest trochę drożej to i tak wychodzi taniej niż gdzieś miałbyś wziąć normalnie oprocentowane raty

Sent from Galaxy S
                              7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Komentarz

Pracuję...