Cena 5D Mark II

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vic80
    Dopiero zaczyna
    • 2010
    • 23

Cena 5D Mark II

Witam
    Pytam o wasze odczucia co do ceny Mark II po wprowadzniu modelu Mark III o ktorym sie coraz głośniej mówi, czy będzie spadać?

Pozdr
    Pkt 8 regulaminu
  • Canion
    Uzależniony
    • 2008
    • 551

wróżka mówi że bedzie podobnie jak z 50d. po wprowadzeniu "lepszego inaczej" następcy 50d ten stał sie poszukiwanym białym krukiem. pewnie podobnie bedzie z 5dmkII i mkIII

Komentarz

• poszukiwacz2006
      Uzależniony
      • 2007
      • 824

Po wprowadzeniu mkIII, mkI stanie się jeszcze bardziej kultowe i będzie droższe od mkII
      Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
      hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Komentarz

• szuler
        Uzależniony
        • 2007
        • 829

kup jedną 5-kę przed premierą, a drugą po będziesz miał uśrednioną cenę
        A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Komentarz

• xxkomarxx
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1456

Jak mi powiesz dokładnie co będzie w nowej puszce i jaka będzie jej cena to mogę ci odpowiedzieć co stanie się z ceną MK2

Komentarz

• Vic80
            Dopiero zaczyna
            • 2010
            • 23

Zamieszczone przez szuler
            kup jedną 5-kę przed premierą, a drugą po będziesz miał uśrednioną cenę
            dobre pomysle otym...:-?
            Pkt 8 regulaminu

Komentarz

• ch4rli3
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 43

Ja w ubiegłym roku kupowałem własnie w przededniu premiery 60d mojego 50d (niestety w Anglii) i dostałem tzw. Cashback w wysokości 65funtów szterlingów. Byłem na nim kilka 100-wek do przodu w stosunku do najtańszego nowego body w Polsce w tym samym czasie. Może warto poczekać...?!
              Pzdr

Komentarz

• rasta
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 37

w niektórych sklepach cena piątki zaczyna szybować w górę, ciekawe czy ma to związek z trzęsieniem ziemi czy niekorzystnym kursem euro. Bo nowej piątki w tym roku raczej nie zobaczymy.

Komentarz

Pracuję...