Kochani, gdzie kupię 5D ?
5d
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Może w Tesco jeszcze mają
A tak na serio - Allegro, eBay generalnie Google...
Pozdrówka!"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam." -
Komentarz
-
W "Naszej" giełdzie?Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Sprawdzaj codziennie i miej cierpliwość do tej czynności. Ja czekałem około 2 tygodni i w końcu się pojawił w bardzo dobrym stanie z potwierdzonym przebiegiem 18k zdjęć. Nie ma się co rzucać na pierwszą lepszą okazję.Komentarz
-
tu chodzi tez o cene
bo znam zapalencow, ktorzy za mkI dadza wiecej niz za mkII
Komentarz
-
Jako że mam siostrę w Toronto,a lubię hazard to za jej pośrednictwem kupiłem 5D z orginalnym gripem na Kijiji za 900$ o przebieg się nie pytałem i tak nie uwierze w 20-30tyś.Wizualnie na zdjęciach wyglądał całkiem względnie.
Liczę ze na początku przyszłego tygodnia będzie w moich rączkach.
Ps: jak w przeciągu miesiąca nie znajdzie się moje ogłoszenie na CB sprzedam 5D to znaczy ze mam FF za małą kaske
Komentarz
-
Myślę ,że warto nadal kupić 5d jeśli ktoś trafi na nie zjechaną sztukę.Co roku patrząc nawet na odległe wątki dużo osób mając do wyboru nowego wówczas cropa i 5d wybierało serie xxd,a bo nowe,bo gwarancja...Czas pokazał,że większość z tych osób z czasem i tak kupiła ff i przeważnie była lub jest to pierwsza piątka,ze względu na cenę w stosunku do nowej.Teraz jest ciężej kupić dobry jej egzemplarz,bo przez lata sprzęt taki przecież nie siedzi w szafie,a przebieg rośnie.Myślę,że przez najbliższe kilka lat 5d będzie nadal najbardziej opłacalnym,używanym body Canona,aż do czasu gdy cena bardziej zrówna się z nowszą 5d2.Mogę się założyć,że już niebawem większość 5d na rynku będzie posiadać nową migawkę ,a zainteresowanie ich zakupem i tak nie zmaleje w przeciwieństwie do ceny co jest zjawiskiem naturalnym.Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
myślałam, że zrozumiałe
mam znajomego, który mając do wyboru mało używane 5DmkI i używane 5DmkII wybrałby to pierwsze.Komentarz
Komentarz