50D w MM za niecałe 3000

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • flisia4
    Coś już napisał
    • 2009
    • 67

Jeśli ktoś na terenie Katowic szuka jeszcze 50D to wiem gdzie będzie dostępny od reki i można urwać z ceny (obecna 2990zł), powystawowy (nówka) strzelone 25 fotek info na priv.
    PS. uprzedzam pytania, nic z tego nie będę miał.
    Puszki i słoiki z zaklinaczem piorunów.

Komentarz

• adriandz1
      Dopiero zaczyna
      • 2010
      • 38

Witam, czy orientuje sie ktoś w jakim jeszcze sklepie można dostać 50D w korzystnej cenie? Oferta za 3199 w Saturnie jest nieaktualna ponieważ podobno do żadnego sklepu nie dojechał taki zestaw i teraz sprzedaja 50D+Grip za 3299zł co nie jest jakąś super okazją. Mi udało sie znaleźć 50D+grip+torba za 2999 co w tej sytuacji wydaje mi sie świetną ceną ale może ktoś wie, który sklep prowadzi podobną promocje? pozdrowienia

Komentarz

• GrzesiekM
        • 2010
        • 2

MM w Białymstoku wczoraj miał na półce 50d+grip+torba za 3199.
        60D

Komentarz

• adamus84
          Dopiero zaczyna
          • 2010
          • 29

MM Marki koło Warszawy wczoraj były 3199
          C50d + 18-135 is-+ "błysk" metz 44 af-1 temat rzeka ,ale sie uczę...

Komentarz

• MaciejPN
            Dopiero zaczyna
            • 2010
            • 24

saturn w poznaniu 50d grip c50 1.8 i chyba torba 3199. Przyzwoita cena bardzo.

Komentarz

• adriandz1
              Dopiero zaczyna
              • 2010
              • 38

Zamieszczone przez MaciejPN
              saturn w poznaniu 50d grip c50 1.8 i chyba torba 3199. Przyzwoita cena bardzo.
              A skąd to wiesz??? Jeżeli z gazetki to radze nie brać tego na serio... Dzwoniłem tam dzisiaj i nic takiego nie posiadaja, Właściwie to przez ostatni tydzien dzwoniłem do wielu Saturnów i w każdym mówili, że jeszcze nie ma ale żeby sie dowiadywać aż do wczoraj kiedy sprzedawca z Wrocławia powiedział mi, że do żadnego sklepu taki zestaw nie dotarł i jest tego pewny bo sprawdzał. Poza tym w wiekszości sklepów ta promocja trwała do dzisiaj i nie zamierzaja jej przedluzac nawet jezeli aparaty dojada dopiero jutro (wiem bo wczoraj pytalem). Najlepiej zadzwonić i pytac o inne konfiguracje. Tak jak napisałe wyżej teraz maja taki sam zestaw tylko, że bez obiektywu a jego cena zalezy od miasta. Ja znalazłem za 2999 ale w pozostałych była pomiedzy 3199 a 3299. pozdrowienia
              P.s. w gazetce tego nie ma...

Komentarz

• Bono74
                Coś już napisał
                • 2008
                • 68

Ja kupiłem w Saturnie 3 grudnia za 3299 zestaw 50d, grip szkło 50 1.8 oraz torba (w sumie torba i szkło idzie na sprzedaż ). Cena wydaje się OK, sprzęt super, z tego co wiem to było kilka zestawów i chyba nawet nie trafiły do gabloty. Ja dzwoniłem do sklepu chyba tydzień, ale się udało.

Komentarz

• adriandz1
                  Dopiero zaczyna
                  • 2010
                  • 38

No to gratuluje Jaka cena szkła?

Komentarz

• MaciejPN
                    Dopiero zaczyna
                    • 2010
                    • 24

bylem osobiscie jakos w zeszlym tygodniu i widzialem taki zestaw w gablotce.

Komentarz

• adriandz1
                      Dopiero zaczyna
                      • 2010
                      • 38

Jednak zostałem wprowadzony w błąd. Dzwoniłem do Katowic gdzie czekają na taki zestaw i będzie na pewno bo sprzedawca powiedział, że sprzedali juz 60-parę sztuk. Niestety w Poznaniu maja w tej chwili tylko 50-tke z gripem za 3299 i nie spodziewaja sie juz dostawy w/w zestawów... Szkoda.

Komentarz

• dapp
                        Coś już napisał
                        • 2008
                        • 57

Pod koniec zeszłego tygodnia kupiłem z gabloty 50D z Zabrzu w RTVEURo AGD. Jeszcze w sobotę była 1 sztuka w Gliwicach w tym samym sklepie w centrum handlowym Tesco za 2999.
                        7D MkII, C15-85, C 400 L 5.6, C35 IS 2.0 + statywy, plecaki i inne badziewie

Komentarz

• kawo
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 238

Zamieszczone przez dapp
                          Pod koniec zeszłego tygodnia kupiłem z gabloty 50D z Zabrzu w RTVEURo AGD. Jeszcze w sobotę była 1 sztuka w Gliwicach w tym samym sklepie w centrum handlowym Tesco za 2999.
                          a ja w rtv w częstochowie. Myślę, że szukanie aparatu po całej polsce kiedy różnieca w cenie wynosi maks. 10% to strata czasu i pieniędzy na telefony i dojazdy... ale niech każdy robi jak uważa. W rtv body w tej cenie jeste jeszcze do dostania.
                          70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Komentarz

• adriandz1
                            Dopiero zaczyna
                            • 2010
                            • 38

Zamieszczone przez dapp

W Lublinie za tą cenę jest body z gripem i torbą. Prawie to kupiłem ale znalazłem to samo z 50-tką za 3299 w Katowicach. Po 2 tyg szukania i czekania w końcu mam

a ja w rtv w częstochowie. Myślę, że szukanie aparatu po całej polsce kiedy różnieca w cenie wynosi maks. 10% to strata czasu i pieniędzy na telefony i dojazdy... ale niech każdy robi jak uważa. W rtv body w tej cenie jeste jeszcze do dostania.
                            Jak przeczytasz to co napisałem wyżej to zrozumiesz, że warto i różnica nie wynosi 10%... W moim przypadku jakies 700-800zł. A na dojazdy nie wydałem nic bo mimo tego, że do Katowic mam jakieś 600km to skorzystałem z pomocy rodziny

Komentarz

• jotes25
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 3609

50d dostępne znowu w niezłej cenie w e-fotojoker.

Komentarz

• fotopawkas
                                Bywalec
                                • 2010
                                • 203

Zamieszczone przez jotes25
                                50d dostępne znowu w niezłej cenie w e-fotojoker.
                                to było do przewidzenia... przecież nic raptem bez przyczyny nie znika... pojawienie się 60D wymusiło "pochowanie" 50D po kątach.. podejrzewam, że obecna sytuacja ze sprzedażą 60-ki, na którą nikt się nie rzuca jak na świeże bułeczki, sprawia, że 50-ka, a raczej zapasy pochomikowane, wychodzą na jaw.

ciekaw jestem czy to celowa zagrywka sprzedawców, czy spodziewali się mniejszej popularności nowej xxD od poprzedniczki i zrobili, jak zrobili...
                                .
                                50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
                                suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
                                wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

sigpic

Komentarz

Pracuję...