zakup canon 7d w poznaniu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • macgaw
    Bywalec
    • 2008
    • 115

zakup canon 7d w poznaniu

witam, w blizszym czasie planuje zakup owego body w stolicy wlkp.
    czytalem w innym watku ze "jakby co" sa forumowicze chetni do pomocy w danym regionie.

jeszcze moze mi kogos polecicie?.. co sadzicie o sklepie 24digital w poznaniu na jawornickiej lub winmarze?

co do body to postanowione, zastawiam sie jeszcze tylko czy spadnie lekko jak wejdzie cena 60d czy pojdzie w gore.
    dzieki za pomoc
    6D, Sigma 24 mm f/1.4 Art, Canon 100 mm f/2.8 IS USML, Canon 70-200 f/2.8 IS II
  • Bolek02
    Pełne uzależnienie
    • 2010
    • 3225

Cena raczej nie spadnie, bo to inna grupa docelowa niż 60D. Jaka proponowana aktualnie cena 7D w 24digital?
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• andrzej3k
      Bywalec
      • 2008
      • 144

Zamieszczone przez Bolek02
      Cena raczej nie spadnie, bo to inna grupa docelowa niż 60D. Jaka proponowana aktualnie cena 7D w 24digital?
      http://www.digital24.pl/product_info...oducts_id=4076

Ceny niby z 3 % upustu przy przelewie ale jeszcze nie zdarzyło mi się płacić u nich wiecej przy płatności na miejscu.
      Oba sklepy ze sporą tradycją. W Winmarze raz coś brałem na firmę, w d24 sporo (aparaty, statywy, głowice olejowe, filtry - duży wybór), prywatnie dla siebie i grzecznościowo dla innych osób. Można powybrzydzać i potestować na miejscu. Obsługa kompetentna i nie nachalna. Najważniejsze, że towar na miejscu. Ceny nieco wyższe niż u naszych ogólnie szanowanych tipów ale jeśli ktoś odbiera na miejscu to po odęciu kosztów wysyłki wychodzi prawie na to samo.

Komentarz

• zaitsev
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1660

W digital24 - 4945zł. Mogę od siebie polecić ten sklep, nie raz tam kupowałem...

Zajrzyj jeszcze do Towersa: http://canon-board.info/showthread.php?t=26897

http://canon-board.info/showthread.php?t=4470

Komentarz

• andrzej3k
          Bywalec
          • 2008
          • 144

@ macgaw: widzę, że masz godziwe szkła ale... poproś aby podpięli Ci setkę L - mają na stanie. Będziesz miał własny pogląd na możliwości matrycy w 7-ce.

Komentarz

• Chris_11
            Uzależniony
            • 2006
            • 572

Zamieszczone przez zaitsev
            Zajrzyj jeszcze do Towersa:

...lub Nowarta.
            Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• macgaw
              Bywalec
              • 2008
              • 115

juz zabieram sie za przegladanie ofert...
              ciekawe czy placac gotowka dorzuca cos gratis)

Komentarz

• Krzychu
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 3611

Zamieszczone przez macgaw
                juz zabieram sie za przegladanie ofert...
                ciekawe czy placac gotowka dorzuca cos gratis)
                Myślisz że inni płacą czekami albo kartą kredytową ?
                Pozdrowienia,
                KZ
                KZ Aviation Photography

Komentarz

• epicure
                  Uzależniony
                  • 2010
                  • 676

co sadzicie o sklepie 24digital w poznaniu na jawornickiej lub winmarze?
                  Mogę polecić digital24. Niedawno kupowałem tam puszkę Canona i dwa szkła. Obsługa dobra, kumata, nienachalna. No i ceny atrakcyjne, jak na tradycyjny sklep.
                  nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Komentarz

• ikar39

W Poznaniu masz najtaniej w fotojokerze w M1 za 4737zł

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                    Zamieszczone przez ikar39
                    W Poznaniu masz najtaniej w fotojokerze w M1 za 4737zł
                    http://www.e-fotojoker.pl/product/ca...n-eos-7d-body/
                    ja też się na niego czaję,ale poczekam za 60D w październiku ma być na półkach sklepowych
                    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                    Sorka panowie 60D jest już w sprzedaży na zamówienie.
                    Ostatnio edytowany przez Gość; 36026. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Misiek87
                      Początki nałogu
                      • 2009
                      • 267

Ja widzialem wlasnie w Fotojokerze w MM ostatnio i w jakims sklepie na Malcie bodajze.

Ale Nowart jest sprawdzonym sprzedawca i to z Poznania, ktory nie potraktuje Cie na odp***dol i moze upust sie znajdzie .

Komentarz

• macgaw
                        Bywalec
                        • 2008
                        • 115

witam

w koncu nadszedl dzien w ktorym zakupie owy aparat.
                        wiem ze to moze takie glupie pytania, ale jestem troszke zdenerwowany....
                        jakos jest to duzo pieniedzy, ktore dlugo zbieralem i mam lekkiego "cykora"

kupie chyba w pile w fotojokerze.... pod warunkiem !!
                        i wlasnie czy kupywac aparat z wystawy?? jesli beda mieli 1 sztuke? czy aparaty wystawowe "moga byc " w jakis tam sposob zabrudzone? - kurz.

i jeszcze jedne pytanie. chce podpiac szklo 17-55 is. na co zwrocic szczegolna uwage przy zrobieniu kilku zdjec testowych

dzieki ze pomoc

Komentarz

• myslidar
                          Pełne uzależnienie
                          • 2008
                          • 1010

Sprawdź jak ostrzy na bliskie i dalekie obiekty. Najlepiej na 55mm.
                          Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
                          Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLight

Komentarz

• Handelson
                            Uzależniony
                            • 2009
                            • 789

kupie chyba w pile w fotojokerze.... pod warunkiem !!
                            i wlasnie czy kupywac aparat z wystawy?? jesli beda mieli 1 sztuke? czy aparaty wystawowe "moga byc " w jakis tam sposob zabrudzone? - kurz.
                            Zawsze możesz zamówić w FJ w sklepie internetowym i wskazać miejsce odbioru w Pile w Kasztanowej. Co do kurzu to bym się nie czepiał. To będzie widać. Obsługa jest miła w Kasztanowej i na pewno Ci powiedzą co i jak (jak długo leży i ile osób się nim bawiło.

Komentarz

• macgaw
                              Bywalec
                              • 2008
                              • 115

no i kupilem
                              szczerze mowiac przesiadka z 400d to przepasc.

mowie tutaj jedynie o obsludze aparatu, ergonomi. praktycznie wszystko jest inne.
                              zrobilem dzis troszke zdjec bardzej z ciekawosci autofocusa....
                              i wiem ze musze dokladnie przeczytac instrukcje obslugi...
                              jest calkiem inny, kurcze az ciezko mi to porownac....

... w koncu moja "prawie zona" kazala przestac mi sie juz nim podniecac

same zdjecia moze nie sa jakies inne niz z 400d, na 100 zdjec powiedzmy ze wyszlo z 50... reszta jakby nietrafiona w cel... (nie uzywalem jeszcze mikroregulacji - nie dojechalem jeszcze w instrukcji) musze jeszcze go wyczuc.

jeszcze jedno. przy zrobieniu kilku zdjec na dworze - slonca dzis nie bylo - na wyswieltaczu zdjecia maja jakby niebieski odcien, jednak na komputerze to znika. balans automatyczny

Komentarz

Pracuję...