sal: To, że polski ebay to parodia aukcji, to wiemy wszyscy. Natomiast paypal daje to już inna bajka, bo można wreszcie bez płacenia haraczy bankom zakupić coś np. na niemieckim, angielskim, czy amerykanskim ebay'u.
Paypal dla Polaków :)
Zwiń
X
-
-
Taaaak. I nagle się wszyscy rzucą na kupowanie na ebayu - szczególnie tym amerykańskim... Ogólnie nie chodziło mi o porównanie 'funkcjonalności produktów', tylko o masowe podniecenie faktem dostępności paypala. Teraz taka nowa moda - żeby sobie założyć konto na Paypalu, nawet jeśli się go zupełnie nie potrzebuje.Komentarz
-
-
Ogólnie? Po obserwacji. Newsy, fora, irc. Nastała moda na "weryfikację konta". Bynajmniej nie pisałem o użytkownikach tego forum.Zamieszczone przez kavooPo czym wnosisz?Komentarz
-
Ja z powodzeniem kupowałem na amerykańskim bez paypala, płaciłem przez Bidpay karta kredytową, nie było żadnych problem, lekko, łatwo, przyjemnie i względnie tanio. W sumie niespecjalnie rozumiem o co ten krzyk z paypalem...Zamieszczone przez skrzatsal: To, że polski ebay to parodia aukcji, to wiemy wszyscy. Natomiast paypal daje to już inna bajka, bo można wreszcie bez płacenia haraczy bankom zakupić coś np. na niemieckim, angielskim, czy amerykanskim ebay'u.Komentarz
-
Za Krzychem - do tej pory placilem na ebay.com innymi metodami.. jest paypal? super.. ulatwi to zycie mi i wielu innym...
OT: sal, jak masz zly dzien to idz na spacer, bo 2gi watek otwieram z kolei i sie czepiasz wszystkich/wszystkiego..
Komentarz
-
Spacer? W ten ukrop? PhiZamieszczone przez CzachaOT: sal, jak masz zly dzien to idz na spacer, bo 2gi watek otwieram z kolei i sie czepiasz wszystkich/wszystkiego..
Komentarz
-
-
Wiem, wiem. Tutaj aktualnie 26 stopniZamieszczone przez Czachau nas pada, wieje i przyjemnie chlodno
No ale robi się off-topic, więc chowam się pod swój kamień
Komentarz
-
Chyba mostZamieszczone przez salwięc chowam się pod swój kamień
A on topic: mi tam sie czasem przyda ten paypal, karte zarejestrowal bez problemow, teraz moge bezstresowo przegladac sobie rozne zagraniczne aukcje, choc raczej nie USA bo koszta przesylki dobijaja.Komentarz
Komentarz