Potrzebuje informacji na temat TIP'a Coronado

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • McKane
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2015

Potrzebuje informacji na temat TIP'a Coronado

Hejka

Chcialem w najblizszym czasie kupic sobie Canona 50/1.8 ale niestety lokalni sprzedawcy nie maja na stanie. Widzialem ze ktos polecal Coronado i w zwiazku z cena jaka ma na to szklo jest to osoba bardzo zachecajaca.

Kupowal ktos u niego moze ? Interesuje mnie oprocz solidnosci w dostawie takze mozliwosc wymiany bo ja mi sie trafi ff jak tu kiedys ktos pokazywal to sie postrzele.

Nie musze oczywiscie kupowac wylacznie u niego. Jesli ktorykolwiek z szanownych boardowiczow ma w/w szklo w dobrej cenie i w dobrym stanie tez jestem gotow rozwazyc taka propozycje.

P.S. Prosze nie odsylac mnie na allegro bo tam sprawdzialem i posucha straszna.
    Ostatnio edytowany przez McKane; 371.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
  • Jurek Plieth
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2087

Zamieszczone przez mmsza
    Ja u niego kupowałem w/w szkiełko. Wszystko było z aukcją i przesyłką OK. Szkło było japońskie a nie chińskie jak połowa na Allegro. Możliwości wymiany nie sprawdzałem bo i takiej potrzeby nie było 8)
    IMHO Coronado jest OK. Ma taką dodatkową zaletę, że mieszka w USA i możesz u niego zamówić każdą inną rzecz, byle dostępną na ichnim rynku. Jak on to jednak wysyła do PL, nie pytaj! Może w poczcie dyplomatycznej... :wink:
    http://plieth.com

Komentarz

• kavoo
      Zablokowany
      • 2004
      • 1173

Coronado mozna zaufac :-) Co prawda sprzetu foto od niego nie bralem, ale cynamonowe gumy do zucia Big Red (oryginalki amerykanskie, nie jakis niemiecki szmelc) kupilem od niego po dobrej cenie, szybko i sprawnie ;-)

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Ja z prfc również kojarzę raczej dobre opinie.
        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• McKane
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2015

Ok dzieki chlopaki jeszcze obadam jedno zrodlo w Lodzi i jak sie okarze ze suche to zamowie u Coronado
          http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• wróbel

Miesiąc temu kupowałem od niego ten obiektyw do 350d. Wszystko odbyło się sprawnie i szybko i nie było potrzeby nic wymieniać. Szkło japońskie i test na BF, FF wypadł znakomicie.

Komentarz

• Triszer
              Bywalec
              • 2004
              • 191

Kiedyś kupiłem u niego 550 EX, szybko, sympatycznie a reszta jak w przypadku mmszy
              "Możliwości wymiany nie sprawdzałem bo i takiej potrzeby nie było"

Komentarz

• lamerok
                Bywalec
                • 2005
                • 186

Kilka tygodni temu kupiłem u niego Omni Bounce do 580 EX - wszystko w porządku i bez żadnych problemów

Komentarz

• K2_verti
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 214

Zamieszczone przez mmsza
                  Ja u niego kupowałem w/w szkiełko. Wszystko było z aukcją i przesyłką OK. Szkło było japońskie a nie chińskie jak połowa na Allegro. Możliwości wymiany nie sprawdzałem bo i takiej potrzeby nie było 8)
                  Potwierdzam. Dziś dostałem od coronado nówka szkiełko canona made in japan. Aj jakie czyściutkie, lsniące i pachnące. Aż się boję go podpiąć pod cus czarnego. Może postoi jeszcze w gablocie. Szybko - do domciu, piknie zapakowane ino aby się cudenko nie po brdziło i niepotuklo. Panoczek pirwsza klasa :-D
                  W drodze jest do mnie nówka sztuka nie śmigana mały dyfuzorek na 550ex, aby pikne swiatełko było. Tyż szypko, ręka w rękę! A na dodatek tanio, oj taniej niż niejeden chop na alegro.
                  Polecam gazde!
                  D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Komentarz

• Gregg
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 222

A możecie podać kontakt do tego gościa?
                    Na Allegro nazywa się tak samo? Czy to napewno on?
                    Może bym u niego zamówił lampkę...

Komentarz

• woland
                      Dopiero zaczyna
                      • 2004
                      • 36

Zamieszczone przez kavoo
                      Coronado mozna zaufac :-) Co prawda sprzetu foto od niego nie bralem, ale cynamonowe gumy do zucia Big Red (oryginalki amerykanskie, nie jakis niemiecki szmelc) kupilem od niego po dobrej cenie, szybko i sprawnie ;-)
                      O kurcze, Big Redami tez handluje Musze sie do niego odezwac, koniecznie

Komentarz

• Tom_s
                        Coś już napisał
                        • 2005
                        • 53

I ja mogę potwierdzić... Pewny sprzedawca. Kupiłem obiektyw poza allegro i też towar dotarł w ciągu 1 dnia od wpłaty kaski.

Komentarz

• K2_verti
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 214

Zamieszczone przez Gregg
                          A możecie podać kontakt do tego gościa?
                          Na Allegro nazywa się tak samo? Czy to napewno on?
                          Może bym u niego zamówił lampkę...
                          mail: [email protected]
                          w allegro pod coronado
                          Polecam np dlatego, bo jak powiedział mi cenę 70-200/2,8 (za 7 miesięcy będzie moja!!) to zaczynam zbierać- narazie najtaniej w Polsce, rzetelny i dotrzymuje słowa.
                          D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Komentarz

• sv

kupowałem i polecam

Komentarz

• woyd
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 488

Qrcze a ja wysłałem do niego 2 maile w sprawie stałki 50 f1,8 i zima.... Nawet nie odpisał, że nie ma...

Ma ktoś może jakiś telefon do gościa czy coś ?? (on serio w tych Stanach mieszka ??)

Pozdrawiam
                              Woyd

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Komentarz

Pracuję...